ZNA UŽIVATI

Neumorna putnica Fani Stipković šalje pozdrave s Havaja

25.11.2016 u 20:44

Bionic
Reading

U svojim novinarskim lutanjima bivša manekenka Fani Stipković svratila je tijekom američke predsjedničke kampanje do Sevnice u Sloveniji, rodnog mjesta supruge tada republikanskog predsjedničkog kandidata. Melania Trump postala je prva dama SAD-a, no zgodna Korčulanka, koja posljednjih dana boravi u SAD-u, bacila se u potragu za suncem i divljim cvijećem

Da Fani zna uživati u životu, odavno znamo, no za svaki slučaj nas svako malo na to podsjeti putem društvenih mreža pa tako ovih dana zahvaljujući njoj možemo uživati u prekrasnim motivima s Havaja

'Zaplešimo na suncu s divljim cvijećem u kosi', poručuje nam Fani iz Four Seasons Resorta Hualalai smještenog na sjeverozapadu otoka.

Fani Stipković posljednjih pet godina živi u Španjolskoj gdje radi kao sportska novinarka, a prije dvije godine lansirala je i svoj projekt Fani TV.

Bivša manekenka može se pohvaliti intervjuima sa svjetskim sportašima poput teniske legende Andrea Agassija, ali i glazbenim zvijezdama kao što je francuski DJ Martin Solveig. No posebno je ponosna na intervju s Nataschom Kampusch, djevojkom iz Austrije koja je prije deset godina uspjela pobjeći svom otmičaru nakon osam godina zatočeništva.

Je li na Havajima na odmoru ili na radnom zadatku, još nam nije poznato, no znajući koliko je aktivna na društvenim mrežama, ne treba sumnjati da ćemo brzo doznati.