POTRAGA

Nestala Nina Morić, nitko ne zna gdje je

13.08.2016 u 22:47

Bionic
Reading

Od četvrtka se ne zna gdje se nalaze hrvatska manekenka i njezin dečko Luigi Mario Favolosa, pa je njegova zabrinuta majka putem svog Facebook statusa zamolila sve za bilo kakvu informaciju. Posljednju objavu na svom profilu Nina Morić je stavila upravo u četvrtak, a u traženje su se uključile i društvene mreže koje su već napravile i hashtag #whereisninamoric

Sudeći po statusima na društvenim mrežama, od četvrtka nije poznato gdje se nalaze hrvatska manekenka Nina Morić i njezin dečko Luigi Mario Favolosa, koji su posljednji put viđeni u Milanu. Zabrinuta Favolosova majka putem svog Facebook profila zamolila je sve koji bilo što znaju o njezinu sinu i njegovoj djevojci, da joj što prije jave, no do danas nije primila nikakvu informaciju.

U posljednje vrijeme Ninini statusi na Facebooku bili su dosta depresivni, a javno se žalila i da joj bivši suprug Fabrizio Corona ne dopušta da vidi sina Carlosa. Prije tjedan dana, samo nekoliko dana nakon proslave 40. rođendana, Nina je završila na hitnoj operaciji slijepog crijeva, od čega se dobro oporavila.


Majka Luigija Maria Favolose traži informacije o sinu i Nini Morić

Vijest o Nininom nestanku proširila se po Italiji, a na društvenim mrežama već je napravljen i hashtag #whereisninamoric.