NEPRAVOMOĆNO

Neredu zbog tuče šest mjeseci uvjetno

18.11.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Danas je na Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno na uvjetnu kaznu od šest mjeseci osuđen reper Marko Lasić, poznatiji kao Nered

Sutkinja Kornelija Jelvić danas je reperu Marku Lasiću, zvanomNered, i njegovu prijatelju Silviju Kneževiću izrekla presude zafizički napad na Antu G, koji se dogodio 17. listopada 2003.ispred noćnog kluba Baobab na zagrebačkom Jarunu, kako piše Jutarnjilist.

Povodom presude smo nazvali Marka i pitali ga za komentar:
'Nema setu što puno za reći. Mislim da je presuda smiješna, jer nisam kriv, niti samsudjelovao u bilo kakvom obračunu. Sasvim sigurno ću uložiti žalbu na presudu.',izjavio je za tportal.

Nered je optužen za napad na Antu G, kojeg je nogomudario u glavu, nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od šest mjeseci.Knežević, kojeg se teretilo da je Antu više puta udario drvenom palicom poglavi, osuđen je na uvjetnu kaznu od deset mjeseci

Podsjećamo, Nered sete večeri, po optužnici, s društvom vozio u automobilu oko jarunskog jezera, dokje Ante G. s prijateljem hodao po cesti. Tada je navodno Neredov prijateljautomobilom okrznuo prijatelja Ante G. i potom je izbila svađa.

DrugooptuženiKnežević je Antu G. više puta udario drvenom palicom po glavi, a nastavio ga jetući i nakon što je pao na tlo, dok ga je Nered udario nogom u glavu.

Nered sena sudu branio govoreći da to nije učinio te je tvrdio da su pretučeni mladić injegov prijatelj zapravo prvi napali njih te da su se oni samo branili. SutkinjaKornelija Jelvić nije povjerovala toj verziji priče, te ga je proglasila krivim.