NEDJELJNA AVVANTURA

Nedjelju rezervirajte za ovaj sjajni brazilski film

24.05.2014 u 08:00

Bionic
Reading

MAXtv Filmofeel predstavlja Nedjeljnu Avvanturu na tportalu. U nedjelju, 25. svibnja, pogledajte kontroverzni brazilski film 'Od početka do kraja' (From Beginning to End) snimljen 2009. godine

Budući da nam se bliži sezona ljetnih festivala, ovaj ciklus Nedjeljne avvantura na tportalu završavamo izvrsnim brazilskim filmom 'Od početka do kraja' (From Beginning To End). Uživajte u dobrim filmovima tijekom ljeta! 

'From Beginning to End'
(na portugalskom 'Do Começo ao Fim') nekonvencionalna je filmska priča redatelja i scenarista Aluizija Abranchesa u kojem glume: Fábio Assunção, Júlia Lemmertz, Gabriel Kaufmann, Lucas Cotrim, João Gabriel Vasconcellos i Rafael Cardoso.

Film je podigao puno medijske prašine jer se bavi homoseksualnošću i incestom. Abranches kojem je 'From Beginning to End' treći film u filmografiji, u intervjuima je često isticao da mu je nije bila namjera samo izazvati kontroverze, već samo ispričati ljubavnu priču.

U središtu su radnje dva polubrata, Francisco i Thomas te njihov poseban odnos. Film je prikazan i na mnogim filmskim festivalima gdje je bio vrlo zapažen.

MAXtv Filmofeel Nedjeljna Avvantura na tportalu projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se odvija u Istočnoj Europi. Svake nedjelje na avantura.tportal.hr od 18 do 24 sata ekskluzivno i besplatno možete pogledati jedan film debitantskih redatelja. Nakon nedjelje filmove pogledajte uz minimalnu naknadu od 7,50 kuna u sklopu usluge Video on Demand.