ELLA DVORNIK

'Neću se udati u bijelom jer ne vjerujem u Boga'

13.03.2016 u 08:40

Bionic
Reading

Kći preminulog kralja funka na Valentinovo se u Japanu zaručila s trinaest godina starijim dečkom, britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom, a samo za tportal otkrila je kako teku pripreme za vjenčanje i planira li uskoro postati mama

Ella Dvornik s 25 je godina ostvarila ono o čemu njezine vršnjakinje mogu samo sanjati. Odrasla je preko noći, a zahvaljujući putopisima koje objavljuje proputovala je gotovo cijeli svijet. Prezime Dvornik nije je nikad kočilo u naumu da bude svoja, bez obzira na to što okolina mislila o njoj.

Svoje sigurno utočište u posljednje dvije godine pronašla je u šarmantnom Britancu Charlesu od kojeg je trenutačno odvojena jer se nalazi u izolaciji zbog sudjelovanja u HTV-ovu showu Daniele Trbović 'Bezveze'. S fotografkinjom Mare Milin i reperom Antom Cashom odmah je pronašla zajednički jezik, a tijekom našeg posjeta kazala nam je kako je Charles reagirao na to što će biti odvojeni šest dana.




Ella

Kći pokojnog kralja funka nikad u životu nije bila odvojena bez interneta punih šest dana. A što će sve raditi u kući i tko će joj najviše nedostajati otkrila je našoj ekipi!

Posted by BezVeze on Wednesday, 9 March 2016

'On je bio presretan što će se napokon malo odmoriti od mene', smije se Ella. Točno na Valentinovo, ispod japanske planine Fuji, Britanac joj je dao prsten i zaprosio je. 'Kad mi je za rođendan rekao da me za Valentinovo vodi u Japan, pretpostavila sam što je naumio. Prvo sam mu dala svoj poklon – pismo i deset pari čarapa. Zezala sam ga da ih neće obući jer mu ih ja stalno oblačim. Već sam tu vidjela da je ukočen i pod stresom te da nešto namjerava. Ne možeš ne primijetiti to na muškarcu. Kad mi je dao prsten, tri mu minute nisam odgovorila 'da' pa je sav bio u strahu', kaže Ella čiju je prosidbu uveličao i veličanstveni vatromet.


Ipak, ove godine još ne planira stati pred oltar. Svoje vjenčanje zamišlja u nekom malom mjestu u Hrvatskoj, uz more, a iako svi očekuju da će to biti pravi tulum za ekipu, Ella će napraviti intimnu ceremoniju: 'Ono što znam je da sigurno neću biti u bijeloj vjenčanici jer, nažalost, ne idem u Crkvu niti vjerujem u Boga.'

Prezime Dvornik će, kaže, ostaviti i dodati suprugovo. 'Charles mi je sam rekao kako bi htio da ostavim očevo prezime. Ako budemo imali djecu, i ona će biti Dvornik jer bih htjela da se tatina loza nastavi. Trenutačno mi je pomalo neuredna svakodnevica i teško organiziram život za nas dvoje, a kamoli za još jednog malog Dvornika. No u bliskoj budućnosti svakako se vidim kao mama i ne zamaram se otkucajem biološkog sata', ističe Ella.

We will be together forever ❤️ @charles_pearce #love #happy #RelationshipGoalAchieved

Fotografiju objavljuje www.iamella.com (@elladvornik)


Njezina mama Danijela bez ikakvih je problema prihvatila Charlesa. 'Mama ga voli više od mene. Ponekad joj kažem: Pa tko je tvoje dijete, on ili ja? Super se slažu. Charles joj govori punica i to mu je jedna od najdražih hrvatskih riječi.'

Ella se ne zamara razlikom u godinama. 'Na početku jest bilo malo čudno, no kasnije, kad shvatite koliko nekoga volite, to vam postane sasvim svejedno. Što se mene tiče – ista smo generacija', smije se.