'MILIJARDE' NA PICKBOXU

Ne propustite napetu seriju o novcu, moći i ugledu

18.01.2016 u 16:39

Bionic
Reading

Nakon hitova 'Domovine', 'Dextera', 'Doktora za seks', 'Besramnika', svijet je spreman za najjaču i najiščekivaniju seriju Showtimea dosad. 'Milijarde' (Billions) će svoju ekskluzivnu premijeru doživjeti 18. siječnja u 21 sat na Pickboxu u MAX tv videoteci, samo 24 sata nakon američke premijere, a očekuje nas napeta serija o novcu, moći i ugledu. Ulozi su veliki, gubici se računaju u milijardama, a teren je već pripremljen za rat Paula Giamattija i Damiana Lewisa koje gledamo kao velike igrače financijskog tržišta

Paul Giamatti i Damian Lewis kao rivali

Jedan je financijski čarobnjak i milijarder, a drugi je moćni njujorški odvjetnik koji mu je za petama. U 'Milijardama' gledamo dva holivudska velikana, Paula Giamattija i Damiana Lewisa, višestruke dobitnike Zlatnog globusa i Emmyja. Jedan predstavlja lice pravde, često pomalo izobličeno, a drugi lice američkog sna i slijepe ljubavi prema novcu koja ima svoju cijenu. Giamattija gledamo kao oštroumnog i sposobnog odvjetnika Chucka Rhoadesa, a Lewisa kao financijskog kralja tržišta Bobbyja Axelroda. Ako ste voljeli Nicholasa Brodyja, trebao bi vam se svidjeti i Bobby koji u seriju ulazi kao negativac, a čija se percepcija kroz seriju možda i promijeni.

'Mislim da će biti predrasuda da je Bobby negativac. Serija je više antropološki pogled na ponašanje bogatih i moćnih. S tim ciljem, ovi ljudi ne moraju, ako ne žele, odlučiti o svome moralnom pogledu na svijet. Možda će se samo natjecati jedan s drugim kao dva teškaša, mlatiti se, a to može potrajati dvije, tri sezone. To je dovoljno za priču, a da ne moraju odlučiti na kojoj su strani. Neka gledatelji zaključe', rekao je glumac Damian Lewis o svojoj ulozi.

Svijet lažnog morala i manipulacija

U seriji koju cijeli svijet s nestrpljenjem očekuje ovaj mjesec, neće manjkati nemorala, manipulacija, izdaja s obje strane, a izvrsnosti serije doprinose i sporedni glumci. Malin Akerman ('Trofejna žena') supruga je ambicioznog Bobbyja, Maggie Siff ('Sinovi anarhije') supruga je odvjetnika Chucka, Toby Leonard Moore ('Daredevil') je Chuckova desna ruka i radoholičar, a David Costabile ('Suits') Bobbyjev je čovjek od povjerenja.

Budite prvi kada maske padnu, a svijet financija se pokaže u svome pravom svjetlu.

Bogat i uzbudljiv siječanj uz 19 premijer

Osim 'Sherlock' specijala koji je imao premijeru na Pickboxu paralelno uz svjetsku, 'CSI Cybera' i 'Državne tajnice' (Madam Secretary), pogledajte što vas još očekuje u siječnju na Pickboxu, kojeg možete aktivirati u MAXtv videoteci