DOFURAJ SVOJ FILM!

Natječaj za prijavu amaterskih radova

11.06.2010 u 15:38

Bionic
Reading

Ove se godine u sklopu Festivala igranog filma u Puli održava i revija kratkog amaterskog filma: sudjeluju svi filmovi snimljeni do rezolucije 640x480 u trajanju od pet sekundi do pet minuta

Ove se godine po sedmi put u sklopu Festivala igranog filma u Puli održava i revija kratkog amaterskog filma. Na festivalu sudjeluju svi filmovi snimljeni do rezolucije 640x480 u trajanju od pet sekundi do pet minuta, uključujući uvod i duljinu trajanja zvuka, u videoformatima .mpeg, .avi, .wmv. Montaža materijala postoji kao opcija, a ne kao obaveza. Natječaj za prijavu amaterskih radova 640x480 max. otvoren je do 20. lipnja.

Ideja iza ovog pulskog popratnog programa jest omogućiti filmašima i onima koji to tek žele postati prikazivanje djela koja su nastala u trenutku inspiracije i čija kreativnost i izražajnost nadrasta namjerno skromno postavljene produkcijske okvire.
Filmovi uvršteni u službeni program natjecat će se za dvije nagrade.

Najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija donosi pobjedniku prijenosno računalo, dok najboljem filmu po glasovima publike T-Com osigurava prigodan poklon paket.

O najboljem filmu (ili najboljoj ideji) odlučuje stručni tročlani žiri, a o najboljem filmu po glasovima publike odlučuju posjetitelji na internetskim stranicama www.pulafilmfestival.hr te www.tportal.hr od 8 do 22. srpnja. 2010. godine.

Pravilnik i prijavnicu za sudjelovanje u programu 640x480 max. možete pronaći na službenim stranicama Festivala igranog filma u Puli.