HOLIVUDSKE LUDORIJE

Natalie Portman – ubojica zombija

11.12.2009 u 11:42

Bionic
Reading

Lijepa glumica nastupit će u filmu 'Ponos i predrasude i zombiji', otkačenoj adaptaciji glasovitog romana Jane Austen

Natalie Portman svakako je jedna od najelegantnijih holivudskih glumica svoje generacije, tako da vijest da će nastupiti u kostimiranom filmu po motivima djela Jane Austen sama po sebi nije neobična... sve dok ne dodamo da će se, kao Austeničina junakinja - boriti protiv zombija!

Naime, Natalie će tumačiti glavnu ulogu i producirati film 'Pride and Prejudice and Zombies' (Ponos i predrasude i zombiji), ekranizaciju romana na kojem su potpisani Seth Grahame-Smith i Austen. Naime, američki pisac Grahame-Smith ove je godine objavio knjigu u kojoj je u glasoviti roman Jane Austen 'Ponos i predrasude' ubacio dijelove o invaziji zombija. Knjiga koju su autor i izdavač tretirali kao dosjetku neočekivano je postala bestseler i, naravno, odmah izazvala zanimanje u Hollywoodu.

'Natalie i ja odavno smo strastvene obožavateljice knjiga Jane Austen, a ovo je svjež, zabavan i provokativan pristup njezinom opusu', objasnila je glumičino zanimanje za projekt Alison Savitch, partnerica iz Portmaničine producentske kompanije Handsomecharlie.