S.A.R.S.

Nastup za najveće fanove u Zagrebu

10.05.2016 u 21:18

Bionic
Reading

Prije nekoliko mjeseci grupa S.A.R.S odlučila je nagraditi svoje najveće fanove, odnosno kupce dvodnevnih ulaznica za fan pit za koncerte u Domu sportova 21. i 22. listopada. Za njih će 3. lipnja u zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory održati svoj ekskluzivni nastup

S kupljenim dvodnevnim fan pit ulaznicama, obožavateljima će biti omogućen besplatan ulaz na ekskluzivan warm-up koncert. Nastup u Bikers Beer Factoryju jedinstvena je prilika da se S.A.R.S. doživi u pravoj klupskoj atmosferi, a na njemu će biti predstavljena i poneka pjesma s novog albuma čija objava slijedi ovaj mjesec.

Koncert 3. lipnja u Bikers Beer Factoryju je zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova.

Podsjetimo, dvodnevni koncerti u Domu sportova zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane.

Njihov posljednji samostalni koncert u Domu sportova zabilježen je na live albumu 'Mir i ljubav' i objavljen na Novu godinu 2015. Već su tada postavili nove standarde i dokazali koliko je jaka njihova ljubavna veza sa zagrebačkom publikom.