JOHN WHO?

Naše poznate ljepotice na umjetničkoj večeri

27.11.2015 u 10:40

  • +27

Brojni poznati na samostalnoj izložbi Ivana Pavliša – John Who?

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafije

Bionic
Reading

Mladi i talentirani fotograf Ivan Pavliš sinoć je prvi put svoje radove predstavio na samostalnoj izložbi u galeriji Kranjčar. Izložbom pod nazivom 'John Who' predstavio se u novom svjetlu, a umjetničku večer na Gornjem gradu nisu propustile mnoge ljepotice koji upravo Ivanu mogu zahvaliti na svojim najboljim portretima. Jedna je od njih i Jelena Rozga koja se u galeriji Kranjčar pojavila u društvu svog odabranika Stjepana Hausera. Show za prisutne bio je zagarantiran

Svi oni koji vole i cijene dobru modnu fotografiju sinoć su u zagrebačkoj galeriji Kranjčar pružili podršku mladom i talentiranom Ivanu Pavlišu na otvaranju njegove prve samostalne izložbe.

Bili su ondje Jelena Rozga, Mirela Forić Srna, Petra Kurtela, Loredana Bahorić, Tihana Harapin Zalepugin, Miran Kurspahić, Mara Bratoš, Anamarija Brkić, Natalija Đorđević, Martina Podgorski, Ivana Delač Đolo, Petar Cvirn, Sonja Lamut, Ogi Antunac, Sonja Kovač, Stjepan Hauser i brojni drugi.

'Svojom prvom samostalnom izložbom htio sam ljudima pokazati svoj dosadašnji stvaralački rad. Ovom izložbom prikazat ću svoj fotografski opus u kontekstu modne i portretne fotografije. U medijskom svijetu mnogi me poznaju pod pseudonimom John Pavlish pa sam se tako i odlučio izložbi dati naziv 'John Who', rekao je Ivan.


Fotografkinja Mara Bratoš i glumica Natalija Đorđević

Zahvaljujući njegovu talentu, mnogi poznati Hrvati mogu se pohvaliti odličnim portretima među kojima i Maksim Mrvica i Jelena Rozga. Jelena i Stjepan Hauser bili su najraspoloženiji par na sinoćnjem okupljanju, a njihovu ljubavnom performansu u jednom se trenutku pridružio i domaćin izložbe John Pavlish.


Jelena, Stjepan i John Pavlish