BITORAJAC DAO PODRŠKU

Naš najbolji mađioničar okušao se u novom poslu

20.11.2015 u 16:41

Bionic
Reading

Najpoznatiji i najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović zamijenio je svoj poznati mađioničarski frak konobarskom pregačom, a svoje rekvizite pladnjevima prepunim pića sve u svrhu lijepe humanitarne priče Be Human by Cockta, kroz koju se pomaže djeci i roditeljima slabijeg imovinskog stanja

Naime prihod prikupljen u periodu od 21 do 22 sata, u kojem je Luka Vidović pokazao zavidno konobarsko umijeće, bit će doniran projektu humanitarne organizacije ADRA Hrvatska koji omogućuje da učenici koji nemaju financijskih mogućnosti pohađaju godišnji školski izlet ili školu u prirodi.

Humanitarno druženje Be Human by Cockta održano je u Buzz baru u Preradovićevoj ulici, a Luka Vidović uspio je u samo sat vremena zaraditi respektabilnih 800 kuna, što će sigurno mnogim mališanima uljepšati školske izlete. Do sada su se u ulozi konobara našli glazbenik Hrvoje Rupčić, komičarka Andrea Andrassy, atletičar Marijo Možnik, rukometaš Zlatko Horvat, stand up komičar Ivan Šarić, veslači Martin i Valent Sinković, ali i mnogi drugi.

'Nadam se da sam se dobro snašao u ovoj novoj ulozi i da sam ispunio konačni cilj, a to je ipak najvažnije u cijeloj priči. Lijepo je biti dio svake humanitarne priče, a posebno kada znate da pomažete djeci i da će vaš trud biti nagrađen dječjim osmijehom. Zahvaljujem svima koji su došli u Buzz bar i uistinu mi je drago da smo kroz dobru zabavu i puno smijeha uspjeli pomoći onima kojima je to potrebno', rekao je Luka Vidović.

A uz brojne goste, prijatelje i poznanike, Luku Vidovića je u njegovom jučerašnjem humanitarnom djelovanju došao podržati i prijatelj i suradnik Rene Bitorajac te je zgodno primijetio da Luka ne mora strahovati za svoj posao jer je zadovoljio u svom kratkom konobarskom izletu.