ŠTO IM BI?

'Napušeni' Conan O'Brien i Harrison Ford?

19.11.2010 u 18:05

Bionic
Reading

U nadrealnom intervjuu Harrison Ford je otkrio da se priprema za snimanje petog dijela unosne franšize filmova o Indiani Jonesu

Harrison Ford pojavio se u talk showu Conana O'Briena i u nadrealnoj atmosferi zabavljao publiku. Naime, i voditelj i slavni glumac ponašali su se kao da su popili koju čašicu previše, pa je razgovor obično završavao u bizarnim rukavcima.

'Budući da već pola sata razgovaramo apsolutno ni o čemu, predlažem da napravimo stanku', našalio se voditelj. U drugom dijelu intervjua ipak su se dotakli konkretnijih tema, primjerice glumčeve strasti za pilotiranjem, a Ford otkrio je na kraju otkrio da je u planu snimanje i petog dijela pustolovne franšize o Indiana Jonesu. Na pitanje veseli li se ponavljanju uloge i suradnji s Georgeom Lucasom, glumac je izjavio da će snimanje za njega biti i više nego zadovoljavajuće, dok je trljanjem ruku gestikulirao da ga očekuju vrtoglavi honorari.

Inače, u show je došao promovirati novu komediju 'Morning Glory', redatelja Rogera Michella, u kojoj glumi uz Diane Keaton, Jeffa Goldbluma te brojne zvijezde poput 50 Centa koji igra samog sebe.