NAŠA MANEKENKA

Nakon svih modnih kombinacija Ljupka zablistala i u bikiniju

01.04.2016 u 15:23

Bionic
Reading

Nekad manekenka, danas prvenstveno mama dviju kćeri te vlasnica brenda Jolie Petite, Ljupka Gojić Mikić svoje najljepše životne trenutke uredno demonstrira na Instagramu. Nakon japanske svakodnevice Ljupka je posljednjih dana uživala na odmoru u Singapuru s djecom i prijateljicom, a nakon svih detalja nije krila ni to kako izgleda u bikiniju poslije dva poroda. Neki će reći - fenomenalno

Jedna od najstrastvenijih Hrvatica kad je moda u pitanju zasigurno je Ljupka Gojić Mikić (33). Nema dana kad na svom Instagramu bivši model s međunarodnom karijerom obožavateljicama i prijateljima ne priušti neko novo modno izdanje. I ne mari što drugi govore o njezinoj ljubavi prema najnovijim modnim trendovima jer za mnoge žene odijevanje i sređivanje je ritual te vrsta ženskog dostojanstva.

Nije uzalud Coco Chanel rekla 'ne razumijem kako žena može izaći iz kuće a da se malo ne sredi, ako ni zbog čega, onda barem zbog ljubaznosti. Osim toga, nikad ne znate, možda ćete se taj dan sresti sa svojom sudbinom. A za susret sa sudbinom sigurno želite izgledati što ljepše'.

Upravo te izreke svakodnevno se drži i Ljupka te je na svom odmoru u Singapuru pokazala kako je lijepa iz bez svog tog modnog luksuza. Bivša manekenka za svoju je besprijekornu figuru u bikiniju dobila skoro tisuću lajkova.

Supruga nogometaša Mihaela Mikića na odmor je otišla bez muža, a s kćerima Janom i Milom te prijateljicom. Kako zna uživati u onom što joj život pruža, Ljupka je pokazala po tko zna koji put. I pritom demonstrirala da i nakon dva poroda uz malo discipline žena može izgledati odlično.

@anagrcicomrcen ??????☀️

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

@anagrcicomrcen Otisle smo prije @dinacoricbosnar ??????????????✌??

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

@joliepetitebyljupkagojic ??

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on