SPA OAZA

Najugodniji način za jačanje imuniteta

24.10.2016 u 16:28

Bionic
Reading

Zimsko razdoblje vrijeme je kada je organizam posebno osjetljiv na štetne vanjske utjecaje, a imunitet nerijetko oslabljen. Također, treba znati da imunološki sustav savršeno funkcionira dok mu ne narušimo harmoniju ubrzanim i nepravilnim načinom života. Zbog toga, održavanje snažnog imunološkog sustava svakako predstavlja jedan od prioriteta kojemu se moramo posvetiti tijekom cijele godine, a posebice tijekom hladnijih mjeseci

Osim redovitog vježbanja i pravilne prehrane bogate vitaminima i mineralima, izvrstan način za jačanje imuniteta i sprečavanje tipičnih zimskih bolesti jest i boravak u spa, koji će rekuperirati duh i tijelo.

Jedno takvo mjesto možete u samome centru Zagreba, u Bliss institutu, mjestu u kojemu je vlasnica Jasminka Herceg napravila veliki iskorak u svijetu kozmetičkih salona prostranom spa zonom, koja je idealno rješenje ukoliko želite očistiti organizam od nakupljenih štetnih tvari, obnoviti energiju, poboljšati ten, ojačati imunitet te povećati vitalnost, budući da stimuliraju cirkulaciju i ubrzavaju proces izlučivanja štetnih tvari iz organizma i na taj način čiste tijelo iznutra i izvana.


Neovisno o tome odaberete li odlazak na masažu, u saunu, solarij ili se pak odlučite na vlastitu kombinaciju navedenih usluga, u Bliss spa zoni vaši će vam um i tijelo biti zahvalni. Blagodati masaže na zdravlje ostavljaju dugotrajan pozitivan učinak, a brojni su i pozitivni efekti boravka u sauni. Infracrvena sauna pruža toplinu koja se zadržava na površini, dokazano umanjuje reumatske bolove, ukočenost, umor, a izvrstan je odabir i ukoliko želite ubrzati svoj metabolizam. Saune i masaže također je dobro kombinirati sa smart solarijima koji predstavljaju inovaciju na hrvatskom tržištu jer, osim sunčanja, nude mogućnost korištenja programa koji potiču proizvodnju kolagena.


Pet paketa za pet posebnih prilika
Osim navedenog, Bliss institut kreirao je pet vrsta različitih paketa za posebne prilike, pa tako možete proslaviti rođendan, diplomu, rođenje djeteta ili jednostavno petak. U društvu svojih sedam prijatelja opustit ćete se uz šampanjac i voće te u potpunoj privatnosti puna tri sata uživati u jacuzziju, finskoj i infracrvenoj sauni. U Blissu možete organizirati i nezaboravan party gdje uz pet svojih najboljih prijateljica tjedan možete začiniti dobrom zabavom i istovremeno revitalizirati duh i tijelo, kao i najoriginalniju djevojačku večer. Slijedeći paket, namijenjen je vama i vašim trima najboljim prijateljima - druženje u Blissovoj privatnoj spa zoni, opuštanje u jacuzziju, odmaranje, briga o zdravlju u infracrvenoj ili finskoj sauni uz vaš privatni tuš je sve što je potrebno za smijeh i dobru zabavu. I na kraju, spa zona idealan je izbor ukoliko na poseban način želite obilježiti rođendan, uz neizostavan šampanjac i niz tretmana koji će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

Naručite se već danas u ovu spa oazu u samom srcu Zagreba, navedite Preporučio Tportal! i ostvarite 15 % popusta na spomenuti tretman! Čekamo vas u Blissu institutu