SELFIE IZ BOLNICE

Najsretniji dani Karoline Šprem i Marcosa Baghdatisa

18.12.2015 u 19:12

Bionic
Reading

Svoje drugo dijete, djevojčicu Indiju varaždinska tenisačica Karolina Šprem rodila je jučer carskim rezom u privatnoj zagrebačkoj klinici, a porođaju je prisustvovao i njezin suprug, ciparski tenisač Marcos Baghdatis. Sretni supružnici nisu odoljeli jednom selfiju iz bolnice

Tri godine nakon rođenja kćeri Zahare, sportski i bračni par Karolina Šprem i Marcos Baghdatis jučer su dobili još jednu kćer koju su nazvali India. Kao i prvo dijete, Karolina je rodila carskim rezom u poznatoj zagrebačkoj privatnoj klinici, a nakon sretnog događaja ciparski tenisač sretnu vijest objavio je i na Facebooku.

Marcos and Carolina are delighted to welcome their baby daughter into the world this morning!! Both mom and baby are doing well!!

Posted by Marcos Baghdatis on Thursday, December 17, 2015

Čestitara je bilo mnogo, kao i 2012. kada su Karolina i Marcos u kapelici u blizini dvorca Trakošćan ušli u bračne vode.

'Upoznali smo se na turniru u Australiji 7. siječnja 2010. Izašli smo na večeru i tako je sve počelo. Nakon nekog vremena znaš da želiš provesti život sa ženom poput Karoline jer je iznimna osoba, vrlo je snažna, osobnosti nam se slažu i odlučio sam da se želim vjenčati s njom', otkrio je Marcos u jednom intervjuu.