ODMOR U DUBROVNIKU

Najpoželjniji hrvatski nogometaš napokon pokazao djevojku?

28.06.2015 u 19:56

Bionic
Reading

Andrej Kramarić, jedan od najpoželjnijih neženja među hrvatskim nogometašima, trenutačno se odmara na krajnjem hrvatskom jugu - u Dubrovniku

Nakon svoje prve inozemne sezone, koju je nakon odlaska iz Rijeke proveo u engleskom premierligašu Leicester Cityju, 24-godišnji Zagrepčanin Kramarić većinu godišnjeg odmora odlučio je provesti u Hrvatskoj.

Nakon što je s mnogobrojnim obožavateljima podijelio svoje fotografije iz Rastoka, zatim Plitvičkih jezera te Primoštena, kao svoje najnovije odredište odabrao je Dubrovnik.

Tako je na svom Instagram profilu objavio fotku s balkona luksuznog hotela Radisson Blu Resort & Spa smještenog u mjestu Orašac, 15-ak kilometara udaljenog od Dubrovnika. Na toj fotografiji Andrej je pokazao i svoje skladno 'isklesano' tijelo te gotovo savršene trbušnjake uz poruku - da uživa.

Chilling time... ☀️??

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on


Naravno, Andrej nije propustio priliku prošetati i Stradunom - najpoznatijom dubrovačkom ulicom po kojoj su ovog ljeta prošetali mnogi poznati hrvatski sportaši kao što su Luka Modrić, Bojan Bogdanović i drugi.

Međutim, kakva bi to romantična šetnja dubrovačkim Stradunom bila da uz njega nije bila lijepa tajanstvena djevojka koju je sve do sada talentirani nogometaš vrlo vješto skrivao od javnosti.

'Prelijepi ste vas dvoje (Andrej & Marina)', napisala je ispod fotke Matea Ibanez, supruga bivšeg igrača Dinama Luisa Ibaneza.

Stunning Dubrovnik ⭐️ ??????

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on


U društvu prijatelja i tajanstevne ljepotice Kramarić je sredinom lipnja proslavio i svoj 24. rođendan.

#Bparty ???? ??

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on