NOVI ALBUM IMOTSKOG REPERA

Na promociju Ante Casha stigao i opjevani Zoran Vakula

15.12.2015 u 19:34

Bionic
Reading

Imotski reper Ante Cash predstavio je svoj novi album u prostoru glazbene trgovine i caffe bara Nova ploča, gdje je prisutne oduševio ne samo neospornim talentom za glazbu i humor, nego i konobarskim sposobnostima

Na promociji je bio prisutan i 'opjevani' Zoran Vakula, koji je i sam oduševljen hitom koji nosi njegovo ime.

Karizmatični reper već je osvojio publiku i kritiku svojim duhovitim glazbenim izričajem, a nove poklonike zasigurno je stekao i danas na promociji svog albuma vedrim pristupom, neposrednošću i posluživanjem kave.

Nakon trogodišnje pauze Ante Cash odlučio nas je počastiti novim glazbenim uratkom i to u dvostrukom izdanju. Osim novog studijskog materijala koji uključuje deset pjesama, među njima i hitove kao što su 'Milena', 'Vakula' i 'Stiglo je ljeto', na CD-u se nalaze i pripadajući videospotovi.

Na drugi CD, Cash je odlučio uvrstiti reizdanje uspješnog albuma iz 2012. godine s dvanaest pjesama među kojima se ističu 'Tamo da putujem' u suradnji s Arsenom Dedićem, 'Mostarska' te 'Sretna nova 1984.', kao i mnoge druge uspješnice koje Casha svrstavaju u vrh hrvatske reperske scene.