NEWS VIKEND

N1 predstavio nove sadržaje i djelatnike

28.01.2016 u 20:20

Novi vikend format N1

Izvor: Promo fotografije / Autor: N1 TV

Bionic
Reading

Televizija N1 odsad će imati neke nove formate i nova lica, a cilj joj je stvoriti najambiciozniji projekt na hrvatskom televizijskom tržištu

Novi News vikend na televiziji N1 donosi nove formate i nova lica. Trosatni jutarnji program nedjeljom, uz analizu svih najvažnijih događaja, pruža i aktualni politički intervju tjedna.

Emisija 'Nedjeljno jutro na N1' donosi najnovije vijesti svakih 30 minuta, najvažnije priče tjedna, press klub debatu, ekonomske analize i savjete te važne teme iz svijeta, uz suradnju s CNN-om kao ekskluzivnim medijskim partnerom televizije N1 u Hrvatskoj. 'Nedjeljno jutro na N1' emitirat će se od veljače svakog vikenda od 9 do 12 sati.

Dosadašnji tjedni jutarnji format, 'Novi dan' urednika i voditelja Tihomira Ladišića, već od 30. siječnja emitira se i svake subote od devet do 11 sati, kad voditeljsku ulogu preuzima poznata Riječanka Mašenka Vukadinović, koja će ugostiti relevantne sugovornike iz svijeta politike, kulture, filma i sporta.


Subotom i nedjeljom od 12 sati na rasporedu su i posebne vijesti svakih sat vremena te javljanja reportera sa svih najvažnijih događaja. Voditeljsku i uredničku ulogu u vijestima novog News vikenda preuzima novo pojačanje novinarskog tima televizije N1 Vanja Vučković.

Već od ovog vikenda N1 u svojim redovnim terminima u 18 i 22 sata emitira i posebno News vikend izdanje Dnevnika. Uredničko-voditeljsku ekipu čine vodeća lica: Nina Kljenak, Sandra Križanec, Ilija Jandrić i Marko Perožić.

Od veljače svake nedjelje u 20 sati stiže i posebno prime time iznenađenje News vikenda na televiziji N1, satirični pregled tjedna u formatu koji će vas podsjetiti da politika i političke izjave mogu biti neobične, bizarne te ponekad urnebesno smiješne.

News vikend na televiziji N1 posebnom aplikacijom bit će putem streama dostupan i u pokretu na svim mobilnim platformama, a sve najnovije vijesti i intervjui bit će odmah dostupni i putem mrežne stranice N1 te društvenih mreža.