MLAĐI AFFLECKOV BRAT

Mračna prošlost nove ljubavi Michelle Williams

01.12.2016 u 10:49

Bionic
Reading

Premijera drame 'Manchester by the Sea' u Los Angelesu prije desetak dana razotkrila je novu ljubavnu vezu u Hollywoodu. Naime, 36-godišnja glumica Michelle Williams crvenim tepihom se prošetala čvrsto držeći za ruke svog filmskog partnera, a čini se odnedavno i partnera u privatnom životu, 41-godišnjeg Caseyja Afflecka koji je prije deset godina bio optužen za seksualno zlostavljanje svojih dviju suradnica

Michelle Williams nikako da pronađe muškarca koji će nadomjestiti bolni gubitak njezine bivše ljubavi Heatha Ledgera, oca njezine 11-godišnje kćeri Mathilde. Naime, Williams je od Ledgerove smrti bila u vezi s mnogim muškarcima, no ni s jednim veza nije potrajala dulje od godinu dana. Njezina nova ljubav dogodila se na setu posljednjeg filma 'Manchester by the Sea', u kojem joj je partner 41-godišnji Casey Affleck, mlađi brat Bena Afflecka. Zajedno su držeći se za ruke došli na premijeru, a to u slučaju Williams itekako znači nešto.

Affleck se u ožujku ove godine nakon deset godina braka razveo od Summer Phoenix, sestre pokojnog Rivera Phoneixa, s kojom ima dvoje djece. Osim što glumi, Casey je talentirani redatelj, no njegovu karijeru obilježio je skandal zbog bivše dugogodišnje suradnice, producentice Amande White koja ga je optužila za seksualno uznemiravanje i mobing 2008. godine. Ispričala je i mnoge detalje koji ne idu u prilog Afflecku. S obzirom na to da su deset godina radili zajedno, White je itekako mnogo znala o Caseyju koji je njezine tvrdnje pokušao opovrgnuti. No ubrzo se doznalo za još jednu Caseyjevu suradnicu, direktoricu fotografije Magdalenu Gorki, koja je s njim imala sličnih problema na setu pa je brzo dala otkaz.

Casey, koji se s White nagodio na sudu, nikad nije uspio u javnosti dokazati svoju nevinost, no čini se da u nju zasad vjeruje Michelle Williams. Prošlog tjedna u intervjuu za američki magazin Porter otvoreno je progovorila o tome koliko je i danas, sedam godina nakon Heathove smrti, boli to što njezina Mathilda nema oca i što odrasta bez njegove podrške i ljubavi. To je nešto s čim se, kaže Michelle, ne može nikako pomiriti.

??❤️ #michellewilliams #heathledger

A photo posted by @michelleingridwilliams on

•IN ANOTHER LIFE• #Heath#missyou ??

A photo posted by @michelleingridwilliams on

(28.10.2015)?? #michellewilliams #matildaledger

A photo posted by @michelleingridwilliams on