NOGOMETAŠI UŽIVAJU

Morske radosti: Kramarić s prijateljima, a Kovačić sa zaručnicom

13.07.2016 u 17:36

Bionic
Reading

Iako su Vatreni u osmini finala napustili Euro, naši nogometaši dočekali su barem zasluženi godišnji odmor. Neki od hrvatskih reprezentativaca ove godine ne zaobilaze Dubrovnik pa je nakon Nikole Kalinića, Ivana Perišića i Luke Modrića, i Mateo Kovačić stigao u taj grad. Vjerojatno će se tamo uputiti i Andrej Kramarić koji trenutno uživa na Hvaru, a koji je prošle godine ljetovao u Dubrovniku

Mateo Kovačić prošlog tjedna je sa zaručnicom Izabelom Andrijanić posjetio prijestolnicu kocke i luksuza, a sada odmara u Dubrovniku. Na Instagramu je objavio fotografiju sa svojom lijepom Izabelom na kojoj nose mornarske kape s natpisima Dubrovnik i Croatia. 'Volimo Hrvatsku', poručio je Mateo svojim fanovima pored te fotografije.

We❤️Croatia

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

#vacation #izi ??

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on


Andrej Kramarić se ovih dana provodi na Hvaru. Nakon Eura i operacije nosa, nogometaš je jedva dočekao odmor pa je najprije posjetio Split, a nakon toga s prijateljima otišao na najsunčaniji otok. Na svom Instagram profilu je objavio fotografiju iz beach bara gdje je uživao ispijajući, kaže, samo sok od naranče.

☀️??

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Dont worry it is just fresh orange juice ?????? #topplace #chillingtime #friends #croatia #holiday

A photo posted by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on