JON VOIGHT O KĆERI

Moram priznati da Angelina ima talenta za režiju!

26.02.2015 u 20:28

Bionic
Reading

Nakon što je pogledao 'Unbroken', posljednji film svoje kćeri s kojom ga godinama ne veže ništa osim svađi, optužbi i nerazumijevanja, 76-godišnji Jon Voight novinarima je priznao kako ga je dojmilo Angelinino redateljsko umijeće

Dugo godina između oca i kćeri Jona Voighta i Angeline Jolie nije bilo ničeg osim međusobnog omalovažavanja, kritiziranja i optuživanja, no čini se da je za ranjenu holivudsku obitelj došlo vrijeme pomirbe. Naime Voight je nedavno prvi put rekao nešto pozitivno o svojoj kćeri i to nakon što je pogledao dramu 'Unbroken' koju je ona režirala.

'Ako to kažem dovoljno glasno i nekoliko puta, možda me ona i angažira u nekom svom budućem filmu jer bih vrlo rado sudjelovao. Angelina ima neosporiv talent za režiju!', izjavio je stari filmski lisac Voight. Angie i Jon nisu razgovarali deset godina nakon što ju je on 2001. javno opisao kao mentalno nestabilnu osobu, a ona njega optužila za izdaju njezine majke Marcheline Bertrand, koju je napustio zbog ljubavnice kad je Jolie imala godinu dana.

Sve je izgladio Brad Pitt 2011. i uspio pomiriti oca i kćer. Ipak, Voight se nije pojavio na vjenčanju u Francuskoj prošle godine, a ovo priznanje možda ipak omekša razočaranu Angelinu i konačno oprosti ocu sve grijehe.