BOJANA I ENES VEJZOVIĆ

'Morali smo djeci objasniti da mama ima drugog muža'

  • Autor: I. Č.
  • Zadnja izmjena 21.09.2015 11:02
  • Objavljeno 21.09.2015 u 11:02
  • +12
  • +9

Poznati na premijeri predstave Umišljeni bolesnik

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Zagrebački glumac nasmijao je publiku do suza u novoj Gavellinoj predstavi 'Umišljeni bolesnik' u režiji Krešimira Dolenčića, a podršku na premijeri imao je i od supruge Bojane Gregorić Vejzović

Da je to bila glavna uloga na koju je Enes Vejzović dugo čekao, pokazao je i veliki pljesak publike nakon Gavelline subotnje premijere Molierovog 'Umišljenog bolesnika' koju nije propustila brojna glumačka ekipa. Podršku suprugu, ali i bliskoj prijateljici Barbari Noli došla je pružiti Bojana Gregorić Vejzović, a o dojmovima nakon predstave popričali smo s glavnim glumcem.

'Ovo je moja četvrta suradnja s Dolenčićem, i moram reći najteža, a naravno i najbolesnija. No isplatilo se jer nekim ljudima treba više od šest godina da postanu doktori, a meni evo treba dva sata', našalio se 38-godišnji glumac kojeg trenutačno uz suprugu gledamo u seriji 'Horvatovi'.  loge cinika odlično mu stoje, možda zato jer i u privatnom životu voli svakodnevicu začiniti svojim omiljenim začinom  - s malo ironije.

'E na tom polju nisam diplomirao iako će moja supruga reći drugačije. Možda negdje oko pedesete', kaže Enes. Zajednički projekt sa suprugom u Horvatovima bio je zanimljiv izlet u nepoznato koji su odlično savladali. Jedino je, priznaje glumac, trebalo obajsniti djeci Raulu (9) i Zoe (5) zašto mama na ekranu ima drugog muža, Gorana Navojca.

'Pripremili smo mališane na to i objasnili im svoje profesionalne postupke. Na setu je bilo više nego zabavno, naravno, a kako bi i moglo biti kad ja glumim Bojaninog udvarača, a Goran supruga. Dobre zafrkancije nije nedostajalo', objasnio je.

Matej Grgić

Matej Grgić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Zarko Basic/Pixsell

Zarko Basic/Pixsell

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/Pixsell


Anja Šovagović Despot uz sina Josipa i kćer AnuEnes i Anja kao umišljeni bolesnik Argon i njegova jezičava sluškinja

Odlične uloge uz Enesa ostvarili su i Barbara Nola, koju su suprug Lukas Nola i djeca Mara i Jakov podržali dan prije na pretpremijeri te Anja Šovagović Despot. Kćer Ana i sin Josip nisu krili oduševljenje majčinom izvedbom, no unatoč čestom pohođenju kazališnih događanja i odrastanju u obitelji glumaca, kćer i nećakinja Klara, kaže Anja, neće njezinim stopama. Možda sin Josip ispuni majčinu veliku želju i bude novi Hamlet iz obitelji Šovagović.

'Ana studira francuski i engleski i zanima je likovna umjetnost. Josip je druga godina gimnazije i zasad je u jednoj samozatajnoj fazi. Ne voli preveliko eksponiranje. No tko zna, možda ga jednog dana vidimo na kazališnim daskama', poručuje glumica.

Matej Grgić

Matej Grgić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Zarko Basic/Pixsell

Zarko Basic/Pixsell

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić


Jelena Miholjević sa sinom Bartolom Hribarom i suprugom Darijom Harjačekom


Ecija Ojdanić na kazališnu premijeru povela je desetogodišnju kćer Cvitu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!