URNEBESNA PISMA GANGSTERU

'Mora imati prave zube ili neke umjetno ugrađene'

12.02.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Nediljko Babić Gangster simpatičan je provodadžija iz Imotskog o kojem je nedavno snimljen dokumentarni film 'Gangster te voli' u režiji Nebojše Slijepčevića, koji se od početka veljače prikazuje u nezavisnoj kino mreži i multipleksima Cineplexx diljem Hrvatske. Tijekom 30-godišnje karijere Nediljko je spojio oko 350 parova. U pismima koje ekskluzivno objavljujemo na tportalu pogledajte što ljudi diljem Hrvatske traže od svojih budućih ljubavnih partnera

Zahtjevi žena koje su pisale Nediljku Babiću Gangsteru:

Osoba mora biti udovac ili razveden do 60 godina koji još nije odlučio gdje će se skrasiti u mirovini (takvih ima najviše u SAD-u i u Australiji jer se Europljani najčešće ne žele seliti). Neki gospodin koji iz zdravstvenih ili familijarnih razloga želi živjeti na moru i baviti se turizmom. Izgradili bismo kuću s osam apartmana i bavili se turizmom. Ne želim našeg tipičnog gastarbajtera kojije čitav život puno radio, pa sada pod stare dane misli samo na hranu, piće i seks. Jer to sve troje ne ide u tim godinama.

Željela bih preko vaše agencije naći zaista poštenog, normalnog partnera za brak koji nije mijenjao puno žena. Normalnog izgleda, od srednjeg do visokog obrazovanja. Moja sestra i ja živimo u trošnoj kući opasnoj po život (opada žbuka sa stropa). Zbog pomanjkanja novca ne možemo popravljati kuću. Želim pronaći muškarca koji će biti zainteresiran za mene i za brak i koji je dovoljno imućan da kupi našu kuću i na tom gradilištu izgradi novu, za prodaju ili za iznajmljivanje.

Penzionerka sam i udovica, bez djece, 75 godina. Nalazim se u Domu za starije i nemoćne osobe. Osjećam se još u formi, zdrava, pokretna, puna života. U Domu sam dvije i pol godine. Htjela bih izaći iz Doma jer oko mene su samo stare bake od 80 godina na više. Nisam uspostavila nikakav kontakt s njima, ne odgovaraju mi. Zato vas molim ako mi možete pronaći nekog udovca od 70 do 80 godina, iz Dalmacije, s kojim bih mogla živjeti u društvu i slozi jer mi oduvijek bila želja živjeti na moru.

Prije svega željela bih da muškarac bude neoženjen i da nikada prije nije sklopio brak. Zatim da je kršćanski odgojen, temperamentan u odnosu na ženski spol, ali ne i pokvaren i onaj koji stalno mijenja žene. Zatim da je osjećajan, ali i čvrst u odlukama i da ima svoje 'ja'. Zatim bih voljela da ima pravilan izgled lica i tijela, tj. da je zgodan, jak, ali ne debeo, i da se bavi bilo kakvim sportom i rekreacijom. Zatim da bude oko 180 cm visok, boja kose nije važna, ali ne smije biti ćelav ni sijed. Mora imati prave zube ili neke umjetno ugrađene, ali cijelo umjetno zubalo ne dolazi u obzir. Bilo bi mi važno da bude fakultetski obrazovan, po mogućnosti doktor medicine, približnih godina kao i ja (od 44 do 50 godina). Također bih željela da je Dalmatinac, karakterno čvrst, koji ne sanja o drugim ženama kada sklopi brak.

Željela bih upoznati muškarca Hrvata ili stranca koji voli Hrvatsku, ali koji je profesionalno vezan ili za SAD ili za neku stranu europsku zemlju, pa povremeno boravi u Hrvatskoj. Ili može biti Hrvat koji iz poslovnih razloga puno putuje po stranim zemljama (kao znanstvenik, gostujući profesor ili zbog nekog biznisa ili ima nekretninu u toj zemlji). U svakom slučaju mora imati osiguranu solidnu egzistenciju ako želi da ja putujem s njim. Cijenim muškarce koji su intelektualno svestrani, da vole sport, barem rekreativno (hodanje, planinarenje, plivanje, jedrenje, boravak u prirodi). Naš Zagreb je prava metropola, ima puno domjenaka i društvenih događanja i želja mi je da se jednog dana mogu odazvati na ta druženja sa svojim odabranikom bez da me bude sram. Mora biti reprezentativan u tim krugovima i govoriti strane jezike.


Zahtjevi muškaraca koji su mu pisali:

Želio bih sasvim normalnu žensku. Po mogućnosti crnku. Malo višu, oko 170 cm visine. Srednje stručne spreme. Ako nije iz naših krajeva, onda iz Hercegovine. Žena koja bi živjela sa mnom i koja bi rađala djecu.

Hoću jednu koja bi živjela sa mnom bez papira, a to znači da se ne bismo mogli vjenčati jer bih ja tada izgubio obiteljsku mirovinu koju sam naslijedio od pokojne majke. Imam 51 godinu i invalid sam, pa bi bilo dobro da ona ima auto. Ona bi trebala biti vrijedna i jako, jako strpljiva i razumna jer sa mnom nije lako.

Buduća ženskica bi trebala i traktor voziti i mlijeko u kantama odvesti na saborno mjesto na koje dolazi Dukatova cisterna. Molim vas, gospodine Babić, nemojte dozvoliti da propadne još jedno hrvatsko ognjište.

Ne volim one koje puše jer ni ja ne pušim. I ne volim plavuše. Crnke su najljepše žene na svijetu, a može i smeđe.

Mora biti crnog izgleda i vitkog tila, od 65 do 70 kg, metar i 75 cm visoka, neudana. Ja volim sve što je hrvatsko i idem redovito u crkvu. Ako zna engleski jezik i kompjuter, to je velik plus.