LEJLA FILIPOVIĆ

'Mlađi sin mi je rekao da izgledam kao žena iz džungle'

09.12.2015 u 11:59

Bionic
Reading

Iako nije sklona promjenama imidža, supruga Tarika Filipovića odvažila se na jednu kad je kosa u pitanju, a na novu maminu frizuru ni sinovi nisu ostali ravnodušni, posebno mlađi Aman, koji, čini se, poput tate, nema dlake na jeziku

Za sinoćnje druženje mame i sina Lejle Filipović i njezinog Dine u kinu bila je 'kriva' obiteljska komedija 'Božić kod Cooperovih'. Tom prilikom supruga Tarika Filipovića pokazala je i novu, odvažniju frizuru, a komentar novog maminog stylinga nije izostao ni od njezinih sinova. Pod dojmom je bio posebno mlađi, sedmogodišnji Aman te je mami u šali poručio da izgleda 'poput žene iz džungle'.

Obiteljskom izlasku sinoć se nije pridružio Tarik jer posljednjih tjedana ima pune ruke posla s probama za novu predstavu kazališta Kerempuh 'Maratonci trče posljednji krug', čija je premijera 22. prosinca. No dobra zafrkancija kod poznatog glumca i voditelja nije rezervirana samo za publiku jer, kako je jednom rekla Lejla, 'kod Filipovića doma nikad nije dosadno'.

'I doma je, kao i na pozornici, uvijek neki spektakl. Tarik je takav, nasmije te i oraspoloži i kad nisi raspoložen za neku zezanciju. S njim svaki dan imamo stand up komediju', rekla je Lejla.

❤❤❤????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

#snimanje #keune #gloria #ivanabilandzijabilly #goranmatijasec Mlađi sin mi je rekao da izgledam kao žena iz džungle??????..

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

????????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on