OSIGURALA MJESTO U POLUFINALU

Misica Angelica Zacchigna: Ljepota i pjesma kao ključ uspjeha

01.12.2016 u 09:17

Bionic
Reading

Naša aktualna misica Angelica Zacchigna očito se dobro snalazi u Washingtonu, u kojem se okupilo više od 130 ljepotica iz čitavog svijeta kako bi sudjelovale u 66. izdanju izbora za Miss svijeta 2016. Osim ljepote, veliki talent joj je pjevanje, što je dokazala u prvoj kategoriji Miss World Talent, u kojoj je osvojila žiri te izborila mjesto u polufinalu s još 21 djevojkom

Od 91 izvedbe, 18 djevojaka odlučilo se pokazati talent u pjevanju, 57 u plesu te 16 u raznovrsnoj kategoriji. Naša misica je unatoč jakoj konkurenciji u natjecanju u kategoriji Miss World Talent zahvaljujući ljepoti, ali i svojim vokalnim sposobnostima, ušla u polufinale s još 21 djevojkom.

Upravo je njezin motiv za natjecanje za Miss svijeta - glazba. 'Pravi motiv mi je pjevanje. Obožavam glazbu, bavim se pjevanjem i ciljam na to', izjavila je Angelica u RTL-ovom 'Direktu'.

Žiri je osvojila izvedbom pjesme Arethe Franklin '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman'. Osim nje, u uži krug izbora ušle su Miss Slovenije Maja Taradi, koja se predstavila tangom, te Miss Srbije Katarina Šuklić, koja je osvojila žiri zapjevavši uz pratnju harmonikaša.

Ovogodišnja Miss Hrvatske, 22-godišnja Angelica Zacchigna studentica je jazz pjevanja na Konzervatoriju Giuseppe Tartini u Trstu. Prije nego što je postala najljepša Hrvatica, među ostalim je nastupila na festivalu za mlade pjevačke talente 'All you need is love' 2009. u Pazinu te je osvojila drugu nagradu, u 'Supertalentu' Nove TV osvojila je gledateljstvo i došla do polufinala, a redovito nastupa s bendovima te u mjuziklima. Snimila je i singlove 'Za nešto' i 'Probudi me', a oni su se dugo zadržali na hrvatskim radijskim ljestvicama.

Hoće li Angelica ponijeti titulu nove Miss svijeta, saznat ćemo 18. prosinca.

Angelicinu izvedbu možete vidjeti u videu od 12:06 minute: