POSVAĐANI VEĆ GODINAMA

Mick Jagger ne može smisliti novog supruga Jerry Hall

20.03.2016 u 20:34

Bionic
Reading

Mick je bio šokiran kad je doznao za vjenčanje bivše supruge i Ruperta Murdocha čiji je časopis prije 18 godina otkrio Jaggerovu aferu s brazilskim modelom zbog koje mu se raspao brak s Jerry

Malo koga nije iznenadilo brzo vjenčanje bivše supruge frontmena Rolling Stonesa i 26 godina starijeg australskog medijskog mogula nakon samo nekoliko mjeseci veze. Više nego iznenađen Mick Jagger bio je zgrožen što se žena s kojom je bio u braku više od dva desetljeća u kojem su dobili četvero djece udala za osobu koja je jednim dijelom kumovala njihovoj rastavi.

Naime, Murdochov časopis objavio je prije 17 godina priču o izvanbračnoj aferi Jaggera i brazilskog modelakoja je Micku rodila sina. Ubrzo nakon toga Hall i Jagger objavili su da se razvode. No to je samo jedan od razloga velike svađe 72-godišnjeg glazbenika i 85-godišnjeg biznismena.

Samo dva tjedna nakon vjenčanja Hall se iselila iz kuće u Richmondu  koja joj jepripala nakon razvoda. Naime, u ugovoru stoji da Jerry u kući može stanovati dok ne uđe u novi brak. Nakon toga kuća pripada djeci. Britzanski fotografi snimili sun ovog vikenda veliku selidbu nove Murdochove supruge i mijenjanje brava na njezinoj dosadašnjoj adresi.


Mick i Jerry na početku ljubavi koja je potrajala do 1999.