ASTRO PROFIL

Melania Trump - hladna i proračunata Bikica

22.11.2016 u 10:33

Bionic
Reading

Buduća prva dama Amerike Melania Trump karakterističan je horoskopski Bik. Što to znači? Između ostalog, stoji čvrsto na zemlji i praktična je te rijetko radi ustupke

Nova prva dama Amerike Melania Trump pripada znaku Bika, čija je karakteristična predstavnica. Rođena je u slovenskom gradiću Sevnici 26. travnja 1970. kao Melanija Knavs i oduvijek je kovala krupne planove o slavi u dalekom svijetu.

Studirala je umjetnost, no kad je shvatila da su joj ljepota i poza najveći aduti, posvetila se manekenskoj karijeri. U potrazi za blagostanjem, 1996. se uputila u Sjedinjene Države, gdje je dvije godine potom upoznala budućeg supruga.

Uzemljena i praktična

Uz poduzetnika i zvijezdu realityja Donalda Trumpa njezini su snovi postali stvarnost. U njezinom natalnom horoskopu očita je velika prevlast zemljanih elemenata, što je oslikava kao praktičnu i racionalnu žena kojoj je materijalno obilje i sigurnost na prvom mjestu.

Čak četiri planeta u Biku zaslužna su za njezinu ljubav prema udobnu i raskošnu životu, obdarivši je zemljanom ljepotom. Zagrljaj Sunca i Saturna u Biku ukazuje na ozbiljnost, odgovornost i brak iz interesa, a spoj Venere i Marsa zaslužan je za njezinu ljepotu i zavodljivost.

Melania Trump snažna je i odlučna žena koja dobro zna što želi i kako to dobiti. Položaj Mjeseca u Jarcu govori o njenoj pouzdanosti i spremnosti na žrtve radi ostvarenja društvenih i financijskih ciljeva.


Oskudijeva u suosjećajnosti

Manjak planeta u vodenim znakovima kriv je za njen nedostatak srdačnosti i suosjećajnosti. Njeni stručnjaci za PR morat će puno raditi da je nauče glumiti da ju je briga za tuđe potrebe i nevolje.

Pred lijepom Melanijom puno je uzbuđenja. Trenutačno prolazi kroz stresno razdoblje prilagodbe, no već krajem prosinca priviknut će se na privilegirani život prve dame.

Čitava iduća godina bit će joj sretna, no problemi počinju ulaskom Jupitera u Škorpiona u listopadu 2017. To će označiti početak izazovnog razdoblja u kojem će morati češće pristajati na ustupke, što joj kao tvrdoj i nesavitljivoj Bikici neće biti nimalo lako. Osim toga, neki skandali i afere mogli bi joj ugroziti imidž.