PISMO ODVJETNIKA

Melania Trump dokazuje da je u Ameriku stigla legalno

14.09.2016 u 22:00

Bionic
Reading

U Americi se sve više zahuktavaju skorašnji predsjednički izbori, a kao i u svakoj kampanji, pa tako i u ovoj, iz dana u dan na površinu isplivava prljavi veš kandidata i njihovih obitelji. Posljednji u nizu oni su o Melaniji Trump, koja je danas medijima pokazala pismo kojim dokazuje kako je u Ameriku stigla legalno te kako državljanstvo nije dobila zahvaljujući braku s Donaldom Trumpom

Otkako su američki predsjednički izbori krenuli u posljednju fazu te su u utrci za fotelju ostali samo Donald Trump i HillaryClinton, postalo je i sve zanimljivije pratiti njihovo prepiranje, ali i diskreditiranje. Iako takve stvari nitko neće nikada priznati, dobro je poznato da se za pobjedu koriste sve metode, pa tako i plasiranje tuđeg prljavog rublja.

Poseban mamac za medije je i moguća prva dama, MelaniaTrump. U tijeku predsjedničke kampanje u medijima su objavljene njezine gole fotografije, u vrijeme dok je u Sloveniji radila kao model, potom je njezin bivši dečko pokušao putem ebaya prodati Vespu na kojoj se vozila i sama Melania Trump, dok su bili u vezi, zatim je održala govor koji je na kraju ispao kopija onog koji je održala MichelleObama, a posljednji su napisi kako zapravo supruga Donalda Trumpa u Ameriku nije došla legalno.

At the World Trade Center Museum

A photo posted by Melania Trump (@realmelaniatrump) on

Happy Birthday Barron - I love you!

A photo posted by Melania Trump (@realmelaniatrump) on

Melania, Barron i Donald Trump

Tonight at #RNC with my amazing husband @realdonaldtrump!

A photo posted by Melania Trump (@realmelaniatrump) on


Naime, ljudi koji su s njom surađivali u modnom svijetu, nikako se ne mogu dogovoriti niti sjetiti je li Melania radila kao manekenka u Americi 1995. ili 1996. Mediji su se raspisali o tome kako je ona zapravo iz Slovenije stigla već 1995. te da je radila ilegalno. Da demantira te napise, Melania je danas medijima poslala dopis svog odvjetnika, koji joj je pomagao dok je pokušavala dobiti američko državljanstvo. Zanimljivo je kako je njezin odvjetnik Michael J. Wildes, sin poznatog imigracijskog odvjetnika LeonaWildesa, koji je postao poznat 1972. kada je američka vlada željela deportirati Johna Lennona i Yoko Ono, a on ih je spasio od toga.

U pismu između ostaloga stoji kako je Melania Trump u Ameriku prvi put stigla turistički 27. kolovoza 1996. te kako joj je u listopadu iste godine američka ambasada u Sloveniji odobrila radnu dozvolu, a koju je produljivala pet puta. U istom pismu stoji i kako ona državljanstvo nije dobila zahvaljujući braku s Donaldom Trumpom, već ju je sama zaslužila i 2001. postala američka državljanka.

Pismo isprike zbog plagiranja govora Michelle Obame

Melania Trump svim silama želi dokazati da je u Ameriku stigla legalno

Do izbora je ostalo još malo pa će biti zanimljivo pratiti koje će još informacije o kandidatima i njihovim obiteljima ugledati svjetlo dana.