BIT ĆE NAPETO

Maura Tierney otkrila detalje nove sezone 'Preljuba'

18.11.2016 u 16:22

Bionic
Reading

Treća sezona popularne američke serije 'Preljub' (The Affair) počinje u nedjelju 20. studenog, a glumica Maura Tierney, koja u njoj igra jednu od glavnih uloga, zaintrigirala je publiku otkrivši da će njezin lik Helen Solloway u novim epizodama gledateljima priuštiti dosta iznenađenja

Treća sezona 'Preljuba' je pred vratima, a nove epizode započinju izlaskom iz zatvora Noaha Sollowaya (Dominic West), u kojem je proveo tri godine nakon što je priznao ubojstvo Scottyja Lockharta. Naime, Noah je da bi zaštitio majku svoje djece i bivšu suprugu Helen, koja je bila za volanom kad je u prometnoj nesreći poginuo Scotty Lockhart, na sebe preuzeo krivnju, a to je ujedno bio početak kalvarije za Helen Solloway koju glumi Tierney.

'Helen se utapa u očaju i osjećaju krivice. Izvana ima masku savršene mirnoće, a unutar je potpuno slomljena žena koja se bori sama sa sobom', izjavila je Maura Tierney, glumica koja je za svoju ulogu dobila niz priznanja.

'Kako epizode budu odmicale, Helen će postati sve očajnija i napravit će neke stvari koje nisu u njezinom stilu. Bit će iznenađenja', kaže Tierney, dodavši kako je u središtu treće sezone Noah koji se nakon izlaska iz zatvora prisjeća svoje posljednje tri godine života.

Iznenađenje je to što u trećoj sezoni Noah više nije s Alison (Ruth Wilson), koja je posvećena kćeri, a i njezin odnos s bivšim suprugom, kojeg igra Joshua Jackson, sve je kompleksniji. Nova žena u Noahovom životu je Juliette Le Gall (Irene Jacob), a ona također krije neke nimalo bezazlene tajne.

The Affair Season 3 (2016) | Official Trailer