HOLIVUDSKO POJAČANJE

Matt LeBlanc vodit će s Chrisom Evansom Top Gear

04.02.2016 u 20:03

Bionic
Reading

U ponovnom pokretanju automobilističke emisije Top Gear Chrisu Evansu pridružit će se kao suvoditelj Matt LeBlanc, široj publici poznat kao simpatični i zbunjeni Joey iz serije 'Prijatelji'

Chris Evans, koji se uključio u emisiji nakon odlaska Jeremyja Clarksona, ne krije oduševljenje zbog dolaska LeBlanca.

'Predstavljanje našeg najluđeg poimanja auta na ekranima posao je iz snova, i ne sumnjam da ćemo raspravljati o idejama nekih epskih putovanja. Jedva čekamo da podijelimo s gledateljima što smo već snimili', rekao je Evans.

LeBlanc se već pojavljivao u Top Gearu kao gost. U veljači 2012. odvezao je u Kia C'eedu krug oko Top Gear staze za minutu i 42,1 sekunde te postao najbrži slavni gost emisije u automobilu koji nije jurilica. U Top Gearu se pojavio ponovno za godinu dana, a tada je radio usporedni test novog i starog modela auta.


Emisija će se početi emitirati u svibnju na BBC2, a iz ove televizijske kuće navode da će u njihovoj 39-godišnjoj povijesti LeBlanc biti prvi voditelj neke njihove emisije koji nije Britanac.

'To predstavlja novi smjer Top Geara. LeBlancova prisutnost u emisiji bit će dodatni poticaj za prodaju na međunarodnom tržištu, posebno u SAD-u gdje će emisija biti emitirana na BBC America', rekli su s BBC-ja.

Dodatni članovi Top Gear ekipe bit će potvrđeni uskoro, a nagađa se da bi to mogla biti njemačka vozačica utrka Sabine Schmitz i automobilistički novinar Chris Harris.

Top Gear