KRAJ OSMOGODIŠNJE VEZE

Matt LeBlanc ponovo solo

07.01.2015 u 17:52

Bionic
Reading

Glumac Matt LeBlanc, publici poznat kao Joey iz serije 'Prijatelji' ponovo je sam. Njegova partnerica Andrea Anders i LeBlanc prekinuli su nakon osam godina veze

Matt LeBlanc i njegova djevojka Andrea Anders, s kojom je proveo osam godina, više nisu zajedno. Par se upoznao na snimanju serije 'Joey' koja je 2006. nastavila životnu priču Joeyja iz 'Prijatelja'. Serija je trajala dvije godine.

Matt LeBlanc je prije veze s Andreom Anders bio tri godine u braku s Melissom McKnight s kojom je imao kćer Marinu. LeBlanc je uglavnom uspio zadržati svoj privatni život tajnim kad je u pitanju Andrea Anders, no o svom propalom braku je javno govorio.

'Ne znam je li moj brak bio osuđen na propast. Bila je to krasna veza. Možda sam se izgubio zbog Marinine dijagnoze. Možda sam bio pretjerano koncentriran na posao. Ne znam želim li se ponovo vjenčavati. Nikad ne reci nikad. Nemam najbolji primjer u svojim roditeljima. Mama se vjenčala dva puta, a tata osam, devet, deset puta', komentirao je Matt LeBlanc svoj propali brak.