PLEMENITA GESTA

Matija i Josipa pomažu napuštenim životinjama

07.04.2016 u 06:46

Bionic
Reading

Među poznatim osobama mnogo je onih koji čuvaju, vole, spašavaju i pomažu životinja. Jedne od njih su i voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić Berardini i Matija Prskalo koje su ovih dana snimile kampanju za sklonište za napuštene pse Srce za šapu. Preslatku fotografiju sa snimanja Josipa je podijelila na svom profilu na Facebooku i raznježila svoje brojne prijatelje

'Moj prijatelj Dževad Karabeg koji je glavni i odgovorni za sklonište od prvog dana zamolio nas je da se fotografiramo i pomognemo, na što smo se rado odazvale', ispričala je Josipa Pavičić Berardini. Iako nema ni jednog kućnog ljubimca, velika je ljubiteljica životinja i uvijek se rado odaziva na ovakve akcije.

Na snimanju za pomoć domu napuštenih pasa u Sanskom Mostu, Josipi i Matiji ni na sekundu nije bilo dosadno jer su se zabavljale s glumičinom novom preslatkom živahnom mezimicom Roxy.

'Do sada smo stalno spašavali, uzimali s ceste i udomljavali pse, a onda je moja kći Kalista odlučila da želi imati psa pa je u naš dom odnedavno stigla stafordica', ispričala nam je Matija Prskalo.