ODMOR UOČI SEZONE

Mateo Kovačić: Bijeg s lijepom Izabelom prije konačne odluke

08.07.2016 u 07:05

Bionic
Reading

Matea Kovačića ovog ljeta očekuje transfer iz Real Madrida u jedan od europskih klubova što će itekako utjecati na njegovu karijeru. Zasad je sve bliže talijanskom Milanu, a prije no što pregovori završe mladi nogometaš odlučio se od svega maknuti i odmoriti sa zaručnicom na tajnoj lokaciji

Za 22-godišnjeg hrvatskog veznjaka ovo će biti ljeto velikih promjena. Naime, najavljen je njegov odlazak iz Real Madrida, no u kojem će klubu uskoro zaigrati - zasad je još tajna. Naime, Mateo je sve bliže Italiji, točnije nogometnom klubu Milan, a do tada odlučio je predahnuti sa zaručnicom Izabelom Andrijanić.

Gdje provode ljetni odmor, 22-godišnji nogometaš nije htio otkriti obožavateljima na Instagramu, no neki nagađaju kako je riječ o francuskoj rivijeri gdje su obišli Cannes, Nicu, a posljednja stanica je Monte Carlo.

Par, koji je zajedno više od šest godina, zaručio se u veljači, a sve su glasnija šuškanja kako će se i vjenčanje dogoditi vrlo skoro. Lijepa Izabela u Madridu je brzo postala omiljena ljepotica kluba odabranica zvijezda Real Madrida. Teško da će i u Italiji, ako Mateo ondje opet zaigra, proći nezapaženo.

#vacation #izi ??

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

#thecityofcinema ??

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

"La mer imite le bruit du bonhuer" #bonvoyage

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on