HR TOP 40

Massimo ponovno zasjeo na vrh

05.11.2013 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon što je listom vladala punih 16 tjedana, a posljednja tri tjedna bila na drugome mjestu, sustav Playkontrol zabilježio je kako je u tjednu od 28. listopada do 3. studenoga pjesma 'Suze nam stale na put' opet bila najslušaniji singl domaćeg etera

Massimo nije krio iznenađenje, ali ni zadovoljstvo postignutim ponovnim uspjehom. 'Presretan sam što je pjesma 'Suze nam stale na put' ponovno na prvom mjestu. Vidim i na nastupima kako snaga ove pjesme ne jenjava. Nadao sam se će ova pjesma ponovno dospjeti na prvo mjesto i eto zaista se to i dogodilo. To su velike stvari, ovo su realni pokazatelji i 'stanje na terenu', a s godinama i iskustvom znam ovakve stvari cijeniti', rekao nam je Massimo

Masssimo - 'Suze nam stale na put'

Ovaj put pjesma 'Zar malo to je' koju izvodi Tony Cetinski zauzela je 2. mjesto, a  sa 7. na 3. mjesto popeli su se dečki iz Psihomodo popa sa svojom 'Donnom'. Odmah iza ovih simpatičnih rokera očekuje nas Boris Novković koji nam u singlu 'Lako je tebi' pjeva o neuzvraćenoj ljubavi.

U prvih deset čak dva mjesta osigurao si je Oliver Dragojević i to s pjesmom 'U mom zagrljaju', ali i s najnovijim singlom 'S tobon, jubavi', koja je ujedno i prvi ovotjedni ulaz na HR TOP 40. Osim Olivera u deset najslušanijih pjesama na 80 radijskih postaja probili su se Elemental – 'Prokleta ljubav', Vanna – '1000 milja' i Natali Dizdar – 'Grijeh'.

Još su tri pjesme ovog tjedna imale novi ulaz na HR TOP 40. Na 13. mjestu dečki iz Hladnog piva predstavljaju nam svoj novi singl naziva 'Bilo koji broj' kojim ujedno i zatvaraju svoj aktualni album 'Svijet glamura'.

Damir Trkulja i Goran Martinjak, rock dvojac poznatiji pod nazivom Gatuzo na listu su dospjeli svojim novim singlom žestokog zvuka u kojem se pitaju 'Gdje idemo'. Samo jedno mjesto ispod, točnije na 30. mjestu nalazi se ekipa iz grupe Buđenje. U pjesmi zanimljivog naziva, 'Ispod tvog kaputa' dečki su htjeli dočarati kako u ljubavi nekad ne primjećujemo ono što nam je u blizini, već lutamo i mislimo da je sreća negdje drugdje.

Potpunu listu HR TOP za 44. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte ovdje