SUPERJUNAKINJA

Marvelova 'Agentica Carter' stiže na Fox kanal

06.08.2015 u 15:47

Bionic
Reading

Premijerno u regiji, 11. kolovoza na kanalu FOX, s prikazivanjem počinje priča o događanjima nakon završetka Drugog svjetskog rata u kojoj glavnu ulogu ima agentica strateških znanstvenih rezervi - Peggy Carter

Kada je stigao dugoočekivani mir, 1946. godine, mnoge majke, supruge, kućanice, kćeri i sestre, našle su se u velikom problemu. Za poslove koje su obavljale za vrijeme ratnih godina dok su muškarci bili na bojištu, odjednom više nisu potrebne – preuzeli su ih muškarci. Gurnute u kuću, pored štednjaka ili u poslove koje su nezahtjevni, postaju žrtve seksizma, podcjenjivanja i omalovažavanja. Peggy Carter započinje svoju borbu na svoj poseban način.

Iako vrlo nezadovoljna svojom trenutnom situacijom, gospođica Carter odlučila je ne postati patnica koja će oplakivati svoju nesretnu ljubav , odlučila je ne postati žena koje će se beskrajno žaliti na prilike koje koje joj izmiču. Njena odluka je suprostaviti se svima te bez znanja svojih kolega, raditi ono što najbolje zna - svoj posao agentice.