NAGRADNJAČA

'Mamurluk 2' nagradio

24.05.2011 u 14:13

Bionic
Reading

Todd Phillips režirao je 2009. godine film 'Mamurluk', najprofitabilniju komediju s oznakom R svih vremena i dobitnika Zlatnog globusa, a ove godine u naša kina dolazi nastavak! U filmu se svojim ulogama vraćaju Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis i Justin Bartha, kao i Ken Jeong i Jeffrey Tambor, a pridružuju im se Mason Lee, Jamie Chung i za Oscara nominiran Paul Giamatti. Tportal.hr i Blitz poklanjaju svojim čitateljima majice i ručnike iz filma

 

U filmu 'Mamurluk' 2 Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) i Doug (Justin Bartha) putuju na vjenčanje na egzotični Tajland. Prisjećajući se (dokumentirane) katastrofalne Dougove momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne želi riskirati. Odabrao je sigurni, provjereni ručak prije vjenčanja, uključujući palačinke, kavu… i bez alkohola. No stvari se ne odvijaju prema planu.

Dvije večeri prije velikog dana Stu popušta – svakome po jedno pivo. Što bi moglo krenuti krivo? Događaji iz Vegasa ostali su u Vegasu, ali događaji u Bangkoku jednostavno su nezamislivi.

Ručnike su osvojili:

Ivor Kosić
Ivona Šarić

Majice su osvojili:

Andrijana Pocrnić
Goran Pribeg
Leo Jerkić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.