HEJ BALKANO

Maja Šuput na vrtoglavim štiklama u pola metra snijega

09.03.2015 u 16:45

Bionic
Reading

'Hej, Balkano', novi je hit pjevačice koji je već osvojio eter, a premijera spota očekuje se idućeg tjedna

Kad se Maja Šuput primi mikrofona, onda je dobra zabava i više nego zagarantirana. Znaju to svi koji posjećuju njezine koncerte, mladenci na svadbama na kojima Maja često pjeva, baš kao i ekipa s kojom snima spotove.

Posljednji u nizu dva je dana sniman na obroncima Samoborskog gorja, točnije u Eko selu Žumberak, a pjevačica je snimala kadrove na hladnoći, s pištoljem u ruci i štiklama od čak dvanaest centimetara.

'Ovo je bilo najzabavnije snimanje spota. Uvijek se trudimo biti drugačiji, pa zato i spot nije tipičan i očekivan, već smo se prepustili u ruke poznatog režisera Darka Drinovca, a on je osmislio ovu posebnu priču. Kako je snimanje proteklo u smijehu, a naglasak je na smiješnim situacijama i događajima, bit će to pravi mali igrani film, naravno u žanru komedije. Puno teže od jahanja konja u štiklama i pucanja iz pištolja bilo mi je snimanje na temperaturi od nula stupnjeva i hodanje u štiklama po snijegu visine pola metra', rekla je Maja te s velikim nestrpljenjem očekuje idući tjedan, kad će spot 'Hej Balkano' napokon prezentirati svojoj vjernoj publici.


A dotad uživajte u kratkoj, ali slatkoj atmosferi sa snimanja Majinog novog hita.