LONDON ILI NEW YORK?

Madonna se dogovorila s bivšim oko skrbništva nad sinom

07.09.2016 u 16:31

Bionic
Reading

Pjevačica Madonna i njezin bivši suprug, redatelj Guy Ritchie, dogovorili su se oko skrbništva nad šesnaestogodišnjim sinom Roccom, izjavio je u srijedu sudski dužnosnik u New Yorku

Zasad nije javno objavljeno hoće li tinejdžer živjeti s majkom ili ocem.

Madonna (58) i Ritchie (47) borili su se na sudu za skrbništvo od prosinca, kada je Rocco ignorirao sudsku odluku da se vrati majci u New York iz Londona, gdje mu živi otac.

Nakon razvoda 2008. bilo je dogovoreno da će Rocco živjeti s Madonnom, ali njemu je draži bio život uz oca pa je slavna pop diva doživjela i nekoliko javnih poniženja od sina na društvenim mrežama. Madonna je čak od odvjetnika zatražila zahtjev za uhićenje Richieja zbog nepoštovanja suda jer je sin maloljetan i otac bi trebao pronaći načina da ga vrati majci. Rocco je tada to deklarirano odbio i zatražio da ostane kod oca, navevši kao razloge preveliku medijsku eksponiranost i Madonnine zahtjeve da putuje s njom na koncertnoj turneji po cijelome svijetu.

Odvjetnici negdašnjeg para nisu bili dostupni za komentar pa još nije poznato hoće li se pop kraljici ispuniti najveća želja - da sin bude uz nju.