U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

Mađarski Insane predgrupa na koncertu Ignitea

30.06.2015 u 11:28

Bionic
Reading

Melodični HC bend Insane iz Mađarske nastupit će uz domaćine Katran kao predgrupa kalifonijskom hardcore bendu Ignite. Koncert će se održati u nedjelju, 5. srpnja u Vintage Industrialu. Grupa Insane ove godine slavi 16. rođendan, a na svojoj koncertnoj karti bilježe zajedničke turneje s bendovima poput Deftones, Pro-Pain, Hatebreed, Unearth, Ill Nino and Skindred

Ignite - socijalno osjetljiv, politički angažiran i zdravo nabrijan melodični hardcore punk/rock bend iz Orange Countyja (Kalifornija) će u nedjelju, 5. srpnja u sklopu europske turneje održati koncert u Vintage Industrialu

Bend Ignite osnovan je 1993. godine, a ključni kotačić njegove snage i žestokog rock zvuka je Zoltán 'Zoli' Téglás, frontmen mađarskih korijena, vegetarijanac čvrstih stavova, pjevač, autor i producent čija je biografija upotpunjena suradnjama sa sjajnim bendovima poput The Misfits, Motorhead i Pennywise. Osim toga, Teglas se početkom godine u Njemačkoj na stageu pridružio Machine Headu kako bi zajedno odvalili Ingitovu stvar 'Bleeding' s albuma 'Our Darkest Day' koju su ti legendarni metallersi iz San Francisca obradili i ubacli na b-stranu svoj 10-inchnog singla 'Killers & Kings'.

Zahvaljujući svojoj angažiranosti, Ignite su tijekom karijere podržali nekoliko ogranizacija koje brinu za okoliš 'Earth First', 'Doctors Wtihout Borders', 'Sea Shepherd' i 'Pacifik Wildlife', a na albumu 'A Place Called Home' objavljenom 2000. godine obradili su sva ta za njih goruća pitanja. Tijekom karijere, bend je izbacio brojne singlove, demo snimke i albume od kojih je svakako najistaknutiji već spomenuti 'Our Darkest Day' objavljen 2006. godine. Ignite broji veliki broj obožavatelja kod kuće, u Europi, ali i na ovim područjima čemu svjedoče sjajni izvještaji s koncerata održanih u Hrvatskoj i Sloveniji.

Koncertom Ingitea, Vintage Industrial otvara vruću koncertnu sezonu u srpnju:

09.07. - D.O.A.

13.07. - The Exploited
30.07. - Nick Oliveri (ex Queen of the Stone Age i Kyuss)

Zagrijavanje za navedene koncerte održat će se u subotu, 4. srpnja na warm up partyju #isijavanjeusavskoj160' . Ulaz na warm up party bit će besplatan, a posjetitelji će dobiti mogućnost da osvoje ulaznice za koncerte!

Ulaznice za koncert Ignitea, Katrana i inSANEa potražite u Vintage Industrialu i Dirty Old shopu. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kuna, na dan koncerta 80 kuna. Početak koncerta predviđen je za 21 sat, a vrata kluba otvaraju se u 20 sati.