SKUPOCJENA LJEPOTA

Luksuz u paru i trudnički trbuščić Vande Winter

25.11.2016 u 11:07

  • +20

Poznati na otvorenju draguljarnice Malalan

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Na svečanom otvaranju nove luksuzne draguljarnice bila su nazočna brojna imena iz društvenog života metropole. Glumački parovi Jelena Veljača i Dražen Čuček te Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović uživali su u pogledu na skupocjeni nakit dok su Nevena Rendeli i Mare Bratoš primjerke razgledale same, bez svojih partnera. Posebnu pažnju plijenila je i jedna trudnica - Vanda Winter koja je uzvanike zadivila zaobljenim trbuščićem i čarobnim glasom

Jučer je u Ban centru svečano otvorena draguljarnica Malalan koja je grad Zagreb učinila novom adresom luksuza i ljepote na kojoj stanuju najprominentnija imena iz svijeta nakita i satova. Brojni uzvanici uživali su u pogledu na skupocjene komade nakita, ali i u čarobnim zvucima glazbenice Vande Winter.

Lijepa glumica i pjevačica, koja se nogometašu Ivanu Parlovu prije godinu dana zaklela na vječnu ljubav, ponosno je isticala zaobljeni trbuščić. Crvenokosa Zagrepčanka na proljeće 2017. rodit će svoje prvo dijete i okusiti čari majčinstva.

Glumicu Bojanu Gregorić posebno je ganuo susret s trudnom kolegicom. Skupa su pozirale i oduševile pratitelje na Instagramu.

'Postat ću baka... Po televizijskoj kćeri', napisala je Bojana ispod fotografije. Naime, ona i Vanda glumile su majku i kćer u popularnoj TV seriji 'Stella'.


Čarima draguljarnice Malalan nisu odoljela ni druga brojna imena društvenog života poput Jelene Veljače i Dražena Čučeka, Nevene Rendeli, Mare Bratoš, Tihane Harapin Zalepugin, Iris Pinjuh, Boruta Mihalića i drugih.


Jelena Veljača i Dražen Čuček



Fotografkinju Maru Bratoš krasi istančan osjećaj za lijepo