OPROŠTAJ NAKON SEDAM GODINA

Ljepotice koje su obožavali 'Momci s Madisona'

23.03.2015 u 19:00

Bionic
Reading

Slavne glumice na zabavi povodom završetka sedme sezone popularne serije 'Momci s Madisona' oprostile su se od televizijskih likova koji su ih bacili u glumačku orbitu

Sedam godina serija 'Momci s Madisona' uspijevala je prikovati gledatelje za male ekrane, no došlo je vrijeme za oproštaj. Sedmoj sezoni polako se bliži kraj u SAD-u, a tim povodom glumačka ekipa okupila se u New Yorku kako bi posljednji put pozdravila obožavatelje serijala o ostvarenju američkog sna šezdesetih godina prošlog stoljeća. Glumica January Jones, kojoj je uloga Betty omogućila izlazak iz glumačke sjene, priznala je kako nikad nije pomišljala da će u svojoj karijeri toliko godina raditi na jednom TV projektu.

'Dugo je trajalo, ali isplatilo se jer smo uspjeli oboriti mnoge rekorde gledanosti i opstati sedam sezona', kaže Jones kojoj je novi izazov u Hollywoodu uloga u komediji 'Last Man on Earth'. Njezina kolegica Elizabeth Moss nakon samo jedne sezone 'Momaka s Madisona' postala je najzaposlenija glumica u Hollywoodu. Nakon odličnih ostvarenja u filmovima i serijama, poput one u 'Top od the Lake' Jane Campion, trenutno je posvećena novoj predstavi na Broadwayu 'Heidi Chronicles'.

Zanosna Christina Hendricks zaboravila je  ulogu u neuspjelom redateljskom prvijencu Ryana Goslinga 'Lost River' koju su kritičari pokopali te uskoro počinje snimati film 'The Neon Demon' s nagrađenim danskim redateljem Nicolasom Windingom Refnom.