PRVA FOTOGRAFIJA

Liv Tyler rodila treće dijete i iznenadila imenom

11.07.2016 u 17:51

Bionic
Reading

Glumica i njezin zaručnik, Britanac David Gardner prošli petak dobili su djevojčicu, a prvu fotografiju malene Lulu Rose već su objavili na Instagramu. Liv je to treće dijete, kao i Gardneru, a par je svojoj djeci dao imena po romanu američkog književnika Barryja Gifforda

Ono što je priželjkivala to je napokon ostvarila - Liv Tyler (38) prošli petak rodila je svoje treće dijete, kćer Lulu Rose. S Davidom Garnerom glumica već ima 17-mjesečnog sina Sailora Genea dok je 11-godišnjeg sina Mila dobila u vezi s rokerom Roystonom Langdonom. Gardner iz prijašnje veze ima sina Graya.

Prvu fotografiju kćeri Liv i nogometni agent David objavili su na društvenim mrežama, ne skrivajući koliko su ludi od sreće zbog njezina rođenja. Zanimljivo je da je par svojoj djeci dao imena po glavnim junacima romana američkog spisatelja Barryja Gifforda, po kojem je i David Lynch snimio film 'Wild At Heart'.

Gardner je donedavno bio nepoznat javnosti i u medijima se taj bivši nogometaš, danas poznati nogometni agent, uglavnom spominjao kao najbolji prijatelj Davida Beckhama. Ljubavna veza s Liv Tyler promijenila je puno toga u njegovom životu.

Deep love , remotes and morning cartoons ?? Brothers ??

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on