ŠTO ĆE REĆI ROZGA?

Lijepa kći Branka Đurića u zagrljaju 2Cellosa u New Yorku

24.02.2016 u 10:19

Bionic
Reading

Zala Đurić Ribič, atraktivna 20-godišnja kći poznatog komičara Branka Đurića Đure, nije krila oduševljenje koncertom 2Cellosa u New Yorku, a nakon odlične svirke poželjela je i upoznati glazbene osobenjake čija glazbena strast te večeri je se posebno dojmila. Zala u New Yorku studira glumu i radi kao model, dok su Stjepan i Luka na svojoj velikoj američkoj turneji. I bez lijepših polovica..

Beacon theatre u New Yorku, u kojem su prije nekoliko dana nastupali slavni hrvatski čelisti, bio je bio je ispunjen do zadnjeg mjesta, a u publici je sjedila i jedna mlada dama, njihova velika obožavateljica. Riječ je o lijepoj kćeri poznatog tate Branka Đurića koju je, kaže, predivan koncert oduševio, ali i rasplakao.

'Vas dvojica ste božje kracije, uljepšali ste dan meni i ostalim tri tisuće Njujorčana. Šarmantni i talentirani dvojac me rasplakao i izludio. Zaplesala sam u Beacon teatru. Još uvijek sam pod dojmom vaše glazbene strasti. Hvala vam na dobrim vibracijama (i odličnim mjestima u publici). Uspješnu i sretnu turneju vam želim', napisala je impresionirana gospođica Đurić Ribić na svom Facebook profilu ispod fotografije sa Stjepanom i Lukom. Đurina kći u američkom velegradu živi već nekoliko mjeseci radeći kao model i studirajući glumu.

Ti dve najuspešnejši božji kreaciji sta včeraj očarali in polepšali teden meni in 3000 ostalim New Yorčanom. Šarmantna...

Posted by Zala Đurić Ribič on Saturday, February 20, 2016


Posted by Zala Đurić Ribič on Friday, February 19, 2016


#immortal #nomakeup #nyc

Posted by Zala Đurić Ribič on Wednesday, January 27, 2016


I dok Jelena Rozga s ove strane oceana pjeva 'Udajem se', Stjepan Hauser i Luka Šulić u SAD-u se provode bolje nego ikad. Fotogtrafije i video koje objavljuju na društvenim mrežama, govore kako su na svojim koncertima u punoj formi, posebno Stjepan koji neobičnim performansima šarmira publiku.

'Mislim da mi u životu nije bilo suđeno da budem normalan', riječi su kojima je potpisao jedan od svojih posljednjih glazebnih nastupa.

I guess I just wasn't meant to be normal! ;) #music #passion #crazy #wild #rock #2cellos

A video posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on