CHERYL COLE:

Liječnici su mi naredili da jedem

08.11.2011 u 08:22

Bionic
Reading

Mlada engleska pjevačica priznaje da joj je zdravlje visilo o koncu kad su joj doktori naredili da hitno prestane misliti na liniju i počne jesti kako bi sačuvala goli život

Liječnici su propisali Cheryl Cole da prestane s vježbanjem i hitno nabaci nekoliko kilograma, nakon što je svojim životnim odlukama ozbiljno ugrozila svoje zdravlje. Graciozna zvijezda – kojoj su prošle godine kada se zarazila malarijom davali još 24 sata života – nije imala drugog izbora nego da zanemari liniju i počne jesti, kako bi svladala bolest. ‘Jela sam baš sve’, rekla je pjevačica za Daily Mail.

Dvadesetosmogodišnja pjevačica povjerila je da je bolest promijenila njezine prioritete: 'To mi je otvorilo oči i usmjerilo me na stvari o kojima sam inače malo vodila računa.'

Cheryl Cole oboljela je od malarije dok je bila na odmoru u Tanzaniji s američkim plesačem Derekom Houhom u ljeto 2010. Nakon što se oporavila od bolesti, uglavnom je bila u Americi gdje je zakratko bila u žiriju 'X Factora', zatim je živjela na obje strane Atlantskog oceana pripremajući nove pjesme, pojavila se u cameo u ulozi u filmu s Cameron Diaz i Jennifer Lopez.

U intervjuu In Style magazinu pohvalila se i da je jednom bila na piću s Amy Winehouse, no tvrdi da joj nije bila ravna. 'Grozna sam u pijenju', kaže pjevačica dodajući da su njezina velika fascinacija tetovaže, za koje kaže da ih smatra umjetnošću. Sama ih ima najmanje sedam.