KONCERT U ARENI

Lenny Kravitz nastupa u Zagrebu

27.05.2011 u 13:04

Bionic
Reading

Nakon fantastičnog koncerta koji je održao u Zadru 2008. godine, ovo je drugi puta da će pjevač nastupiti u Hrvatskoj: zagrebački nastup potvrđen je za 17. studenoga, a redovan početak prodaje ulaznica počinje 6. lipnja

Lenny Kravitz, jedan od najpopularnijih američkih rock glazbenika nove generacije, nastupit će u Zagrebu kao jedinom gradu u regiji u sklopu svoje europske turneje Black and White Europe.

Do sada je objavio osam studijskih albuma koji su prodani u više od 35 milijuna primjeraka. Dugoočekivani deveti studijski album 'Black and White America' svjetlo dana ugledat će 22. kolovoza pod okriljem izdavačke kuće Atlantic Records/Roadrunner Records, a novi singl 'Stand' počet će se vrtjeti na radijskim postajama 6. lipnja.

Lenny Kravitz poznat je kao multitalentirani glazbenik koji, osim gitare, svira bas, bubanj i klavijature. Na zadnjem albumu napisao je i aranžirao 16 pjesama, a album je snimao na Bahamima i u Parizu. U dugogodišnjoj glazbenoj karijeri nagrađen je brojnim nagradama, među ostalim i s četiri uzastopna Grammyja za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Njegovi albumi prodali su se u multimilijunskoj nakladi u čitavom svijetu, a singlovi osvajaju vrhove svjetskih top lista.

Američki roker gotovo dvadeset se godina nalazi u samom vrhu svjetske glazbene scene, a njegov privatni život medije ponekad zanima i više od glazbe. Njegovim dolaskom Zagreb dobio je još jedan 'jesenski inozemni adut'. S novim albumom glazbenik će prezentirati potpuni novi izgled pozornice te vrhunsku produkciju.

Redovna prodaja ulaznica počinje 6. lipnja u 8 sati preko sistema Eventim, a ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije:

PARTER: 250 kuna
TRIBINE: 300 kuna
LOŽE: 600 kuna