RETRO CURE

Lejla, Jelena i Danijela na plaži poput pin up djevojaka

20.08.2016 u 14:53

Bionic
Reading

Mnoga ljeta bila su u znaku oskudnih kupaćih kostima, dok su ovog 'in' modeli u kakvima su nekoč osvajale dive zlatnog hollywoodskog doba, poput Marilyn Monroe. Badiće visokog struka koji nevjerojatno podsjećaju na modele koje su nosile i seksi pin up djevojke, osvojili su splitske pjevačice Danijelu Martinović, Severinu i Jelenu Rozgu, kao i bivšu misicu Lejlu Filipović

Da retromodel kupaćeg kostima čini tijelo još ženstvenijim, a obline prikazuje u najboljem svjetlu, znale su to mnoge ljepotice zlatnog hollywoodskog doba. A znaju to i mnoge domaće ljepotice.
Pjevačica Jelena Rozga sve je iznenadila i oduševila kad se prošetala u izazovnom trendi retro bikiniju u kraljevskoplavoj boji. Bez šminke na licu i sa psićem u naručju neodoljivo je podsjećala na pin-up djevojku. Predah od posla iskoristila je za boravak u svom najdražem kraju, u Dalmaciji, gdje je pozirala obožavateljici koja je fotografiju pjevačice objavila na svojoj fan stranici.

Uzdahe je izmamila i jedna druga Splićanka – Danijela Martinović. Ona je, pak, na svojem Facebook profilu objavila fotografiju koju su mnogi pohvalili.
'Jedna prigodna s obzirom na današnju kišicu. Zašto se i njoj ne bismo radovali? Shvatila sam da tko se istinski ne zna radovati malim stvarima, velike mu procure kroz prste, pa zato svaki put kada sam zbog nečega sretna, tiho u sebi kažem 'hvala'', napisala je ispod fotografije na kojoj je zabilježen trenutak u kojem pjevačica svoju svijetlu put od sunca štiti prigodnim kišobranom, a savršen retro badić bio je pravi začin lijepe fotografije.

Mljet. Foto By @ivabalent #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Model badića visokog struka istaknuo je Severinine duge noge

Za uživanje sa suprugom Tarikom Filipovićem i djecom na Brijunima, Lejla Filipović također je odabrala retro model kupaćeg kostima. On je svijetloplave boje, a na gornjem je dijelu ukrašen volanima, dok je visok struk dodatno istaknuo duge i vitke noge bivše misice.


Lejla i Tarik Filipović: Retro ljetovanje na Brijunima

440947 ,440697,440592,440180