SPEKTAKULARNIM NASTUPOM

La Fiesta zatvorila drugo izdanje Split Beach Festivala

10.08.2015 u 11:12

Bionic
Reading

Spektakularnim nastupom glazbeno - scenske atrakcije La Fiesta završilo je drugo izdanje Split Beach Festivala. U sklopu La Fiesta stagea, nastupili su popularni švedski DJ dvojac Dimitri Vangelis & Wyman, DJ Joe2Shine, violinist Miguel Lara, gitarist Manul Moore i glazbenica Nalaya Brown, a performans u zraku i moru akrobata iz Cirque De Soleila, ples na svili, te očaravajuće profesionalne koreografije najboljih performera u svijetu, prepune su Bačvice ostavili bez daha

Pod zvjezdanim nebom najljepše splitske plaže, tijekom tri festivalska dana, posjetitelje su zabavljali: jedan od najtraženijih DJ-a današnjice Fedde Le Grand, DJ Daisy, DJ Marien Baker, DJ Alexander Som, nizozemski producent Mark Otten, član jedne od najpoznatijih radio emisija A State of Trance - DJ Craig Connelly te više od 40 glazbenih i plesnih umjetnika.

 


Na Bačvicama je zaplesalo više od 10 tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta, a Festival je pratilo više od trideset predstavnika medija iz regije i svijeta. Uz vrhunski glazbeni program, Splićane i njihove goste oduševila je izvrsna produkcija, koja je upotpunila jedinstveni doživljaj nezaboravne party avanture. Na pozornicu od čak 180 metara kvadratnih, postavljen je 35-metarski full HD ekran, koji je pratio nezaboravne nastupe svjetskih zvijezda, vrhunska rasvjeta sa čak 60 rotirajućih reflektora, dok je najbolje svjetsko ozvučenje Adamson osiguralo neometan ples uz najbolje glazbene ritmove. Osim na jedinstvenom pješčanom plesnom podiju, posjetitelji su u nastupima uživali i na šanku, postavljenom u samom moru, sa kojeg se pružao predivan pogled na veliku pozornicu Festivala i Bačvice.

Jedinstvenim spojem vrunske elektronske glazbe i ljetnih tuluma na plaži, Split je još jednom potvrdio svoje mjesto među najpoželjnijim party destinacijama, a Split Beach Festival upisao na svjetsku kartu kao neizostavni festival koji će, bez sumnje, u narednim godinama pisati povijest najboljih ljetnih provoda.