MAJA ŠUPUT

Kupanje u toplesu i ples do zore u društvu zagonetnog momka

21.08.2015 u 09:52

Bionic
Reading

Nakon odmora na grčkom Mykonosu, pjevačica Maja Šuput vratila se u Hrvatsku gdje se pojavila na Sonus festivalu na plaži Zrće i to u društvu tamnoputog muškarca s kojim je danju obilazila plaže, kupala se i sunčala u toplesu, a noću plesala

Pjevačica Maja Šuput bila je na kraćem odmoru na grčkom Mykonosu kamo dolazi svake godine. Kako je poznata kao partijanerica i ljubiteljica dobre zabave, posjetila je najveći elektronski festival na Jadranu, Sonus festival.

Stigla je u Aquarius klub na Zrću u društvu zagonetnog muškarca, s kojim je uživala u međusobnom čavrljanju i glazbi te s kojim je tijekom dana uživala na tamošnjim plažama. S fotografijama svoje uživancije na kojima, među ostalim, uz nepoznatog muškarca pozira i u toplesu, pohvalila se i na Instagramu.

Fotografiju, na kojoj pozira naslonjena na zagonetnog mladića, njezin prijatelj stilist Marko Grubnić prokomentirao je: 'Svjetsko je, a naše, najbolje nam paše...' te je svojim komentarom dao naslutiti da se u Majinom životu dogodilo novo prijateljstvo. Naime, i sam Marko je prije pet godina često plijenio pozornost na zagrebačkim ulicama, šećući u društvu tamnoputog britanskog radijskog voditelja i producenta Trevora Blackmana.

'Svo troje su moji prijatelji, inače poslovnjaci iz Londona koji su došli na odmor u Hrvatsku. Jako im se svidjelo što smo tri dana proveli na Pagu unatoč buri koja nam je ometala svakodnevno kupanje. Idu samnom dalje na moje nastupe u Lipovljane i Daruvar gdje nastupam ovog vikenda', rekla je Maja.

Pag nights with.....Magic and Jamie Fox Jr. #killingit@Martinez Brothers

A photo posted by majasuput (@majasuput) on