NAKON 8 GODINA

Kultni Blackout party ponovno u Zagrebu

18.12.2015 u 17:26

Bionic
Reading

Blackout Lounge, legendarni zagrebački RnB/hip-hop klupski program, vraća se nakon 8 godina s mjesečnom rezidencijom u klubu Super Super. RnB & hip-hop zvukovi ponovno će oduševljavati sve prisutne, a za to će se pobrinuti DJ Phat Phillie i Bizzo Bodega već ovu subotu, 19. prosinca

Blackout Lounge pokrenut je devedesetih u Aquariusu zajedno s DJ Frx-om, Bizzom Phat Phillijem, a gostovala su imena poput Jazzy Jeffa, DJ Premiera, Busta Rhymesa, Redmana & Methodmana i mnogih drugih. Budite sigurni da će Blackout party biti jedan od partyja o kojem će se ponovno pričati u metropoli, a Phillie i Bizzo teško mogu sakriti svoj osmijeh kad je u pitanju revival jednog od najbitnijih programa koji je obilježio urbanu povijest Zagreba.

'Neke zanimljive stvari su prethodile vraćanju Blackout Loungea poput prelaska emisije Blackout na Radio Studentu, realizacija filma 'Stani na put' i želja DJ Chilla da radimo upravo u SuperSuper-u. Drago mi je da ćemo konačno imati priliku puštati mjuzu koju hoćemo, a ne koju moramo!', objašnjava DJ Phat Phillie.

Cijena karte iznosi 20 kuna, a za više informacije posjetite službeni facebook event.

Blackout će ujedno dočekati i Novu godinu u klubu Super Super zajedno s ekipom Juicyja, a tu večer će im se pridružiti i General Woo koji će, zajedno s Rofellosom, biti vaš hypeman!