NEPLANIRANI DOLAZAK

Kraljevski blizanci zvijezde božićnog sajma u Monaku

07.12.2016 u 15:01

Bionic
Reading

Najmlađi članovi monegaške obitelji blizanci Jacques i Gabrielle 10. prosinca napunit će dvije godine, a proteklog vikenda u naručju svojih roditelja princa Alberta i princeze Charlene posjetili su božićni sajam i šarmirali sve posjetitelje. Dolazak kneževske obitelji bio je spontan obiteljski izlazak, a ne dio protokola

Princ Albert od Monaka proteklog je vikenda otvorio veliki božićni sajam u Monaku, a na događaju iznenađenje mu je priredila supruga Charlene koja je neplanirano povela njihove blizance Jacquesa i Gabrielle u malu blagdansku avanturu. Blizanci će za tri dana 10. prosinca napuniti dvije godine. Maleni Jacques na glasu je kao živahni dječak, a Gabrielle je puno nježnija i često boležljiva.

Na sajmu su mališani najviše uživali u vožnji vrtuljkom, a posebno ih je oraspoložio tradicionalni monegaški ples. Uvijek besprijekorno dotjerana princeza Charlene ovaj put bila je odlično raspoložena, a pokazala je kako ne odustaje od kratke frizure. Djeca su Albertu i Charlene donijela sidro u braku koje do njihova rođenja nisu imali, a u medijskim napisima u prvom je planu dotad bilo nezadovoljstvo princeze i Albertove ljubavne afere.


Princ Albert i princeza Charlene od Monaka sa svojim blizancima koji 10. prosinca slave 2. rođendan


Princeza Gabrielle rijetko se pojavljuje u javnosti


Glavne zvijezde na vrtuljku - mala princeza Gabrielle i mama